Start je carrière bij ons

Jouw stage bij BLOS

Bij BLOS kinderopvang staat samenwerken centraal. Met passie en plezier. Tijdens jouw stage in de kinderopvang ben jij onderdeel van een vast team pedagogisch medewerkers. Ook koppelen we je aan een werkbegeleider. Zo is er aandacht voor jouw leerdoelen. Tijdens je stage als pedagogisch medewerker in de kinderopvang ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen en betrokken bij hun ontwikkeling en verzorging. Afhankelijk van je keuze werk je met kinderen van 0-4 jaar op een BLOS kinderdagverblijf, kinderen van 2-4 op een BLOS peuteropvanglocatie of kinderen van 4-12 jaar op de buitenschoolse opvang van BLOS.

Bekijk onze stageplekken

Stage pedagogisch medewerker met kind
Stage pedagogisch medewerker met kind

Welke stagemogelijkheden zijn er in de kinderopvang?

We hebben verschillende mogelijkheden om stage te lopen in de kinderopvang. Samen met jou vinden we een plek die bij je past.

heart

BOL stage

Volg je een Beroepsopleidende Leerweg (BOL) en ben je op zoek naar een leerzame stageplek in de kinderopvang waar theorie en praktijk samenkomen? Bij BLOS krijg je de kans om je studie te verrijken met hands-on ervaring, terwijl je de ruimte krijgt om te groeien in het vakgebied. Met natuurlijke een passende stagevergoeding.

compass_and_map

Snuffelstage

Nieuwsgierig naar het werken in de kinderopvang? Kom stage lopen in de kinderopvang! Een snuffelstage geeft je de kans om een kijkje te nemen in de avontuurlijke wereld van BLOS. In een korte periode maak je kennis met de basis van het vak en ontdek je of dit de toekomst is die je zoekt.

globe

Maatschappelijke stage

Wil je een bijdrage leveren aan de maatschappij en tegelijkertijd ervaring opdoen in de kinderopvang? Kies dan voor een maatschappelijke stage bij BLOS, waar je leert hoe je een positieve impact kunt hebben op de ontwikkeling van kinderen.

discover

HBO-stage Pedagogiek

In een uitdagende en leerzame omgeving til je je kennis als hbo-student Pedagogiek naar een hoger niveau. Je krijgt de mogelijkheid om specifieke pedagogische methodieken toe te passen en te reflecteren op jouw rol als toekomstig (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker. 

Wat doe je tijdens je stage in de kinderopvang?

Stagevoorwaarden bij BLOS kinderopvang

Wij dragen ons steentje graag bij aan jouw ontwikkeling. Een nieuwe generatie pedagogisch medewerkers. Als je stage loopt bij BLOS kinderopvang mag je rekenen op:  
 

  • Een passende stagevergoeding.
  • Begeleiding door jouw collega's en locatiemanager.
  • Ruimte voor passie en plezier. 
  • Aandacht en tijd voor jouw leerdoelen.
  • Een uitdagende stageplek om ervaring op te doen.

Volg je een opleiding waarmee je in de kinderopvang mag werken? Dan kan jij je bij ons aanmelden voor een stage. Je checkt via de diploma checker of je in aanmerking komt. Zin om met ons mee op avontuur te gaan? Dat kan! Stuur een mail naar stage@blos.nl.

Nog vragen? 

Bekijk onze veelgestelde vragen met antwoorden. Staat je vraag er niet tussen?
Onze stagedeskundige Zoey helpt je graag! Je kunt haar appen of bellen op 06 43 6179 53. 

werken bij BLOS als stagiair

BLOS als werkgever

Ga je mee op ontdekkingsreis met ons? Kom stagelopen in de kinderopvang! Iedere dag wacht er een nieuw avontuur. Vol ontdekking en ontwikkeling. Bij BLOS staan we open voor vernieuwing en werken we dagelijks aan verdere innovatie van onze pedagogische kwaliteit. Daar hoort ook de ontwikkeling van onze collega’s bij. Zodat jij voor kinderen, hun ouders, collega's én jezelf op je best bent. Kom bij ons team en bouw mee aan een betere toekomst. Voor jezelf en voor de wereld om je heen.

Ga voor een vliegende start in de kinderopvang!

Bekijk onze stageplekken Bekijk BLOS als werkgever

Veelgestelde vragen over stage lopen bij BLOS

Kan ik zelf kiezen op welke locatie ik stage loop?
Ja, we kijken samen naar jouw woonplaats en voorkeuren. We streven ernaar een stageplek te vinden die niet alleen bij je past, maar ook goed bereikbaar is.

Welke werkzaamheden ga ik uitvoeren tijdens mijn stage?
Als stagiair draai je mee als volwaardig lid van ons team. Je helpt bij de dagelijkse verzorging van de kinderen, draagt bij aan hun ontwikkeling en zorgt voor een veilige en stimulerende omgeving.

Hoeveel uur per week moet ik beschikbaar zijn voor mijn stage?
Dit hangt af van jouw opleidingseisen en onze mogelijkheden. Meestal is dit tussen de 16 en 32 uur per week.

Krijg ik een stagevergoeding?
Absoluut, wij vinden het belangrijk dat jouw inzet gewaardeerd wordt met een passende vergoeding.

Wat als ik het niet naar mijn zin heb op mijn stageplek?
We hopen natuurlijk dat je een fijne tijd hebt bij BLOS, maar als er iets niet bevalt, dan gaan we samen op zoek naar een oplossing. Jouw welzijn is voor ons heel belangrijk.

Kan ik na mijn stage bij BLOS blijven werken?
We staan altijd open voor talent. Als er mogelijkheden zijn binnen BLOS en we zijn allebei tevreden over de samenwerking, dan bespreken we graag de opties.

Wat wordt er van mij verwacht qua professionaliteit en gedrag?
We verwachten dat je je houdt aan de normen en waarden van BLOS, dat je professioneel bent in je werk en dat je respectvol omgaat met kinderen, ouders en collega's.

Hoe wordt mijn voortgang beoordeeld?
Samen met je werkbegeleider stel je doelen op en er zullen regelmatige evaluatiemomenten zijn om je voortgang te bespreken.

Is er een mogelijkheid om mijn afstudeerproject of onderzoek bij BLOS uit te voeren?
Ja, we staan open voor studenten die hun afstudeerproject of onderzoek willen doen binnen onze organisatie. We vinden het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van ons vakgebied.