Terug naar overzicht

BLOS Arnhem | Locatie Monnikensteeg (Scouting BSO)

Welkom bij BSO Monnikensteeg!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Monnikensteeg in Arnhem! Onze BSO bevindt zich in het clubhuis van de Scouting St. Christoforus. De sfeer van het scouting clubhuis draagt bij aan een totaal andere omgeving na een drukke schooldag waar je kind lekker kan ontspannen en spelen.

In de gezonde bosrijke omgeving kan je kind genieten van alles wat er geboden wordt aan activiteiten in de natuur. Naast alle buitenactiviteiten wordt deze plek ook gebruikt als uitvalbasis om de omgeving te leren ontdekken. En ook binnen wordt je kind uitgedaagd met diverse workshops en activiteiten.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Femke de Boer
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Monnikensteeg 4
6823 AB Arnhem
06 101 042 96

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 215442726 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding