Terug naar overzicht

BLOS Pijnacker | Locatie Gantellaan 15 (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Gantellaan 15!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Gantellaan 15 in Pijnacker. Je vindt ons kinderdagverblijf aan de Gantellaan 15. In dezelfde straat bevind zich ook onze buitenschoolse opvang. Ideaal als je kinderen in verschillende leeftijden hebt.

Onze huiselijke groepsruimte is zo ingericht dat baby’s en peuters veilig kunnen spelen. We hebben uitdagend speelgoed dat past bij de verschillende leeftijden van de kinderen. Wanneer de jongste kinderen slapen, doen we met de oudere kinderen leuke groepsactiviteiten afgestemd op hun leeftijd en belevingswereld. Maar je vindt ons ook regelmatig in de gezellige woonkeuken met een speciaal verlaagd deel voor de kinderen. Speciaal kinderkookgerei maakt deze plek helemaal af. 's Middags genieten we samen van een warme maaltijd. 

Op ons kinderdagverblijf stimuleren we je kind om zoveel mogelijk zelfstandig te doen, zoals fruit snijden, eten opscheppen en het aan- en uittrekken van de jas en schoenen. Dit geeft je kind een gevoel van onafhankelijkheid, eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Zodra het kan gaan we lekker naar buiten. Onze groene, omheinde buitenruimte biedt volop buitenspeelplezier. Er zijn fietsjes, een grote zandbak met zandtafel en verschillende spelmaterialen. Natuurlijk maken we ook graag uitstapjes in de omgeving. Dan gaan we naar de bibliotheek, winkel, kinderboerderij of het park.

Je kind kan, wanneer jij daar toestemming voor geeft, bij ons buiten slapen in een speciaal buitenbedje. Buiten slapen heeft verschillende voordelen. Zo bouwt je kind een betere weerstand op en doet het extra vitamine D op tijdens een dutje in de buitenlucht. Daarnaast kan slapen in de natuur heel rustgevend zijn. We hebben speciale afgesloten buitenbedjes waardoor er geen insecten bij de kinderen kunnen.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Sharon de Visser
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf

Gantellaan 15
2642 JK Pijnacker
015 200 21 74

Openingstijden: 8:00 tot 19:00 uur (vervroegde opvang mogelijk vanaf 7:00 uur)

LRK-nummer: 785437459 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4)
  • 1 verticale groep (2 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding