Terug naar overzicht

BLOS Rotterdam | Locatie Entrepotstraat (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Entrepotstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Entrepotstraat in Rotterdam! 

Ons kinderdagverblijf is gevestigd in Kindontwikkelcentrum Het Entrepot aan de Entrepotstraat 7 in de Kop van Zuid in Rotterdam. De locatie is zowel per fiets als met de auto goed bereikbaar. Je kunt je auto voor de deur parkeren (betaald parkeren tussen 9:00 en 18:00 uur). Op loopafstand vind je aan de Lodewijk Pincoffsweg ons andere kinderdagverblijf, ook vind je daar aan de Levie Vorstkade, onze buitenschoolse opvang.

Bij BLOS kan je kind zichzelf zijn en zich spelenderwijs ontwikkelen tot een gelukkig mens vol zelfvertrouwen. Het welzijn en de ontwikkeling van je kind staan bij ons op de eerste plaats. Je kind krijgt alle ruimte om zelfstandig de wereld te ontdekken. Dat doen we onder andere in onze binnen- en buitenspeelruimtes, maar ook in onze natuurtuin. Onze fijne buitenruimte beschikt over een zandbak en meerdere houten speeltoestellen. We maken elke dag veel plezier met elkaar.

Tussen de middag genieten we samen van een gezonde en warme lunch. Daarnaast gaan we geregeld op stap in de omgeving. We maken een ommetje door de wijk of gaan op zoek naar kriebelbeestjes in een van de nabijgelegen parken.

Speciaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar met een (taal)achterstand hebben we een VVE-groep. Een aantal dagdelen in de week is je kind welkom om spelenderwijs te leren. We lezen voor, zingen liedjes, doen spelletjes en knutselen samen. Je kind leert elke dag nieuwe woordjes en kan steeds meer zelf, zoals de jas ophangen, speelgoed opruimen of met andere kinderen spelen. Op het kinderdagverblijf werken we met een speciaal VVE-programma dat aansluit bij de belevingswereld van peuters. Daarmee haalt je kind zijn of haar achterstand in en bereiden we het voor op een soepele overstap naar de basisschool.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Soraima Benjamin
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Entrepotstraat 7
3071 JA Rotterdam
010-2150050

Openingstijden: 7:30 – 18:00 uur 

LRK-nummer: 154434954 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf op de Kop van Zuid in Rotterdam beschikt over de volgende groepen:

  • 3 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)
  • 1 horizontale VVE-groep (2 tot 4 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

Warme maaltijd van Moekes Maaltijd

Op ons kinderdagverblijf bieden we iedere middag een warme, verse en biologische maaltijd van Moekes Maaltijd aan. De maaltijden zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen: eenvoudig, laag op smaak, divers en helemaal van deze tijd. Moeke kookt graag met verse seizoensproducten en volkoren ingrediënten. De ingrediënten zijn voor 90% biologisch en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding