Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Van Riebeeckstraat (KDV)

Nieuw: Vanaf 2 december ben je van harte welkom bij de Riebeeckstraat!

In de wijk Lombok opent op 2 december ons spiksplinternieuwe kinderdagverblijf op de locatie Riebeeckstraat in Utrecht. Onze kleinschalige locatie is gevestigd in de Parkschool aan de rand van het Molenpark, waarin ook de BSO van BLOS kinderopvang zich bevindt. Twee ruimtes worden door ons team van specialisten met de grootste zorg en aandacht veilig, sfeervol en warm ingericht. Zodat baby's zich geborgen voelen en peuters spelenderwijs de wereld ontdekken. Onze eigen beschutte buitenruimte én de mooie ligging in het Molenpark (met kinderboerderij) staan garant voor frisse neusjes, blosjes op de wangen en heel veel buitenspeelplezier. 

Wil je verzekerd zijn van een plaatsing? Dan nodigen we je nu al uit om je baby of peuter in te schrijven. Na de zomervakantie start de verbouwing en inrichting van ons nieuwe kinderdagverblijf, volgens de foto sfeerimpressie op deze pagina. Zodra we hier klaar mee zijn, ben jij degene die we als eerste zullen rondleiden. We beloven je dat jouw geduld zal worden beloond!

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie Van Riebeeckstraat in Utrecht. Kijk in onze tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Van Riebeeckstraat 40
3531 EJ Utrecht
Utrecht
030-6047599

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

BLOS extra’s

Leuk om te weten dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de 6 à 7 weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

 

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar) 

 

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding