Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Van Riebeeckstraat (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Van Riebeeckstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Van Riebeeckstraat In Utrecht! Onze kleinschalige locatie is gevestigd in Kindercampus Molenpark aan de rand van het Molenpark, waarin tevens onze buitenschoolse opvang zich bevindt.

Twee mooie en lichte ruimtes zijn met de grootste zorg en aandacht veilig, sfeervol en warm ingericht. Zodat baby's zich geborgen voelen en peuters spelenderwijs de wereld kunnen ontdekken. De eigen beschutte buitenruimte staat garant voor frisse neusjes, blosjes op de wangen en heel veel buitenspeelplezier. Onze locatie ligt aan de rand van het Molenpark middenin de wijk Lombok, vlakbij de kinderboerderij waar wij regelmatig met de kinderen te vinden zijn.

Vanaf 1 januari 2020 bieden wij op deze locatie ook voorschoolse educatie aan. Hiermee helpen wij spelenderwijs mogelijke taal- en ontwikkelingsachterstand te voorkomen bij kinderen tussen de 2,5 en 4 jaar.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Katja ten Bergen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Van Riebeeckstraat 40
3531 EJ Utrecht
030 293 26 31

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 324094942 - naar inspectierapport 

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar) 

 

Kindercampus Molenpark

Wij zijn een onderdeel van Kindercampus Molenpark. Samen vormen wij een IKC samenwerking (Integraal Kindcentrum). Op deze manier hebben kinderen van 0 tot 13 jaar een doorgaande groeilijn en doen we op regelmatige basis gezamenlijke activiteiten en vieringen.

mol-logo-liggend-roze-cmyk.jpg

 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding