Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Van Riebeeckstraat (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Van Riebeeckstraat!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Van Riebeeckstraat In Utrecht! Onze kleinschalige locatie is gevestigd in de Parkschool aan de rand van het Molenpark, waarin ook de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang zich bevindt.

Twee mooie en lichte ruimtes zijn met de grootste zorg en aandacht veilig, sfeervol en warm ingericht. Zodat baby's zich geborgen voelen en peuters spelenderwijs de wereld kunnen ontdekken. De eigen beschutte buitenruimte staat garant voor frisse neusjes, blosjes op de wangen en heel veel buitenspeelplezier. Onze locatie ligt aan de rand van het Molenpark middenin de wijk Lombok, vlakbij de kinderboerderij waar wij regelmatig met de kinderen te vinden zijn.

Vanaf 1 januari 2020 bieden wij op deze locatie ook voorschoolse educatie aan. Hiermee helpen wij spelenderwijs mogelijke taal- en ontwikkelingsachterstand te voorkomen bij kinderen tussen de 2,5 en 4 jaar.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Martyna Jansen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie Van Riebeeckstraat in Utrecht. Kijk in onze tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Van Riebeeckstraat 40
3531 EJ Utrecht
085 112 40 20

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 324094942 - naar register 

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar) 

 

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding