Het verhaal van BLOS

Verhaal BLOS beleven

Beleven

Bij BLOS kinderopvang is iedere dag een beleving. Jouw kind gaat bij BLOS op avontuur en ontdekt elke dag nieuwe dingen door de uitdagende activiteiten die we bieden. We zorgen voor een veilige omgeving, waarbinnen kinderen de wereld in hun eigen tempo kunnen ontdekken. Met vallen en opstaan, wordt de wereld steeds een stapje groter.

Verhaal BLOS liefdevol

Liefdevol

Onze pedagogisch medewerkers zijn liefdevol en betrokken. Ze zijn voor jouw kind een vertrouwd gezicht. BLOS kinderopvang voelt als een tweede thuis, waar jouw kind in een veilige omgeving, met veel persoonlijke aandacht en liefde, alle ruimte krijgt om zichzelf te zijn. We werken vanuit een positieve benadering en stimuleren jouw kind om te doen waar het goed in is. We geven het zelfvertrouwen, leren het om trots op zichzelf te zijn en door te zetten als het even niet lukt. 

Verhaal BLOS ontwikkeling

Ontwikkeling

Bij BLOS staat de ontwikkeling van jouw kind centraal. Met passie en kennis zetten onze pedagogisch medewerkers zich daar iedere dag meer dan 100% voor in. Door gevarieerde en uitdagende activiteiten aan te bieden helpen ze je kind om de wereld om zich heen te ontdekken en zich te ontwikkelen tot een zelfstandig en gelukkig persoon. We leggen uit, praten en leren je kind de wereld te begrijpen. We geven het een zetje in de rug en vangen het op als het even niet lukt. En niet alleen jouw kind ontwikkelt zich bij BLOS, ook als organisatie leren wij iedere dag weer wat nieuws. 

Verhaal BLOS samen

Samen

Bij BLOS kinderopvang doen we dingen samen en vinden we persoonlijk contact met jou als ouder erg belangrijk. Samen spelen is voor de ontwikkeling van je kind belangrijk en samen is een dag vol avontuur natuurlijk veel leuker! De onderlinge interactie en het sluiten van nieuwe vriendschappen zijn hierbij onmisbaar. Bij BLOS leren kinderen op een respectvolle manier met elkaar om te gaan en worden conflicten samen opgelost. 

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding