BLOS. Ons verhaal

Meer dan alleen 'opvang' voor je kind

Onze basis ligt in de zoektocht van elke ouder naar ‘het beste voor mijn kind’, iedere dag. Want juist die eerste levensjaren maken het verschil voor de toekomst. Zie deze tijd gerust als de ‘school of life’. Begrijpelijk dus dat je, op de momenten dat je er zelf niet kunt zijn, méér wenst voor je kind dan alleen ‘opvang’.

Elke dag een avontuur

Bij BLOS kinderopvang is elke dag een avontuur. Spelend ontdekken wie je bent en wat je in je hebt. Ga op verkenning in de wereld om je heen en het leven met elkaar. Leer begrijpen wat daarbij van jou gevraagd wordt – en andersom: wat jij daarin te bieden hebt. Nu én straks!

We zorgen voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin jij vol vertrouwen kunt groeien. Groter, wijzer, sterker. Op jouw tempo, jouw manier. Autonoom en zeker van jezelf, trots op wie je bent en wat je kunt. Klaar voor een volgende stap.

“Opgroeien, het is een avontuur. Als kind is de wereld zo groot en tegelijkertijd zo klein. Er is zoveel te ontdekken. Zonder zorgen stamp je in een plas modder. Je bent te jong om erover na te denken, maar elke stap die je op die leeftijd zet, elk spelletje, elke lach en elke traan, maken je uiteindelijk wie je bent.”

Met dank aan alle leuke, lieve, spontane en stoere kinderen van BLOS!

Samenwerken in de belangrijkste ontwikkelingsfase van je kind

We hebben het mooiste vak ter wereld: bijdragen aan de ontdekkingstocht van een nieuwe generatie. En dat vak zit ons letterlijk in de genen. We weten wat er nodig is om je kind te ondersteunen in de ontdekkingsreis en ontwikkeling van baby tot prachtig mooi mens. Dat doen wij we met alle liefde en onze volle aandacht.

We prikkelen, stimuleren en dagen uit. Met een gevarieerd en eigentijds aanbod dat we blijven toetsen aan de nieuwste inzichten. Voor kleine én grotere avonturiers. Voor ieder kind. Want wie het ook is of waar het ook vandaan komt: jouw kind telt mee!

Onze kennis en ervaring delen we graag met jou. Kinderopvang betekent voor ons samenwerken aan de opvoeding en begeleiding van jouw kind in de belangrijkste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven. We denken altijd met je mee.

Ontdekken over het leven met elkaar

We willen kinderen écht iets leren; iets over zichzelf en in relatie tot anderen. Dit doen zij samen, door met elkaar te spelen of door het sluiten van nieuwe vriendschappen. Misschien wel voor het leven?

We leren kinderen om op een respectvolle manier met elkaar om te gaan en conflicten op te lossen. 

Samen gaan we op ontdekkingstocht in de wereld om ons heen en het leven met elkaar. En misschien maken we daarbij wel onvergetelijke herinneringen voor later.

twee vriendinnen bij blos kinderopvang 2

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding