Terug naar overzicht

BLOS Amersfoort | Locatie Frederik van Blankenheymstraat (KDV 2-4 jaar)

Welkom bij kinderdagverblijf Frederik van Blankenheymstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Frederik van Blankenheymstraat in Amersfoort! Ons kinderdagverblijf bevindt zich in het schoolgebouw van de Prins Willem Alexanderschool aan het Stadspark en ligt in een van de mooiste wijken van Amersfoort. Je vindt hier ook de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang.

Wij hebben één peutergroep waarbij kinderen vanaf 2 jaar welkom zijn. We gebruiken één vaste groepsruimte met diverse hoeken waarin kinderen geconcentreerd kunnen spelen in hun 'eigen' hoekje. Met de school ondernemen we gezamenlijke activiteiten met de peuters en kleuters. We richten bijvoorbeeld samen de centrale hal in en stemmen onderling thema's af waarmee we werken. Op deze manier creëren we een doorgaande lijn zodat de kinderen alvast kunnen wennen aan hun mogelijk toekomstige school.

Op ons kinderdagverblijf werken we met de Uk & Puk methode, een totaalprogramma voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Uk & Puk is niet moeilijk, maar wel doordacht. Door actief bezig te zijn en lekker te spelen, doen baby’s, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden op en maken ze op een natuurlijke manier een brede ontwikkeling door. De methode kent vier ontwikkelingsgebieden: spraak- en taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuigelijke ontwikkeling én rekenprikkels. 

We gaan vaak op stap in de omgeving. In de buurt zijn genoeg leuke dingen te doen. In park Randenbroek is een mooie natuurspeelplaats en een speeltuintje met klim- en klautertoestellen. Het grote veld aan de Rubensstraat is een perfecte plek om leuke spellen te doen. Dat alles staat garant voor frisse neusjes, gezonde blosjes en heel veel buitenspeelplezier.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Sharon van den Hoven - Verschoor
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Frederik van Blankenheymstraat 61
3817 AE Amersfoort
06 819 200 26

Openingstijden maandag, dinsdag en donderdag: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 275324357 - naar inspectierapport

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Wij bieden opvang aan kinderen vanaf 2 jaar.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding