Terug naar overzicht

BLOS Amersfoort | Locatie Frederik van Blankenheymstraat (KDV 2-4 jaar)

Welkom bij kinderdagverblijf Frederik van Blankenheymstraat!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Frederik van Blankenheymstraat in Amersfoort! Voorheen waren wij Plekkey. Met ingang van juli 2019 zijn we samen met BLOS verder gegaan. Onze locatie bevindt zich in het schoolgebouw van de Prins Willem Alexanderschool aan het Stadspark, gelegen in een van de mooiste wijken van Amersfoort. Je vindt hier ook de buitenschoolse opvang van BLOS.

Wij hebben één peutergroep waarbij kinderen vanaf 2 jaar welkom zijn. Op onze locatie is zowel hele als halve dagopvang mogelijk. We gebruiken een vaste ruimte die door kleur- en materiaalgebruik fris en veilig is. Ook hebben wij de beschikking over een ruime speelzaal en maken we gebruik van een grote gymzaal. Hier kunnen kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen met een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Onze locatie beschikt over een ruim en mooi ingericht schoolplein waar wij dagelijks te vinden zijn. We doen ook veel leuke activiteiten samen met de school! Op deze manier creëren we een doorgaande lijn zodat onze kinderen vast kunnen wennen aan hun eventuele toekomstige school.

We gaan vaak op stap in de omgeving. In de buurt zijn genoeg leuke activiteiten te doen. In park Randenbroek is een mooie natuurspeelplaats en een speeltuintje met klim- en klautertoestellen. Het grote veld aan de Rubensstraat is een perfecte plek om leuke spellen te doen. Dat alles staat garant voor frisse neusjes, gezonde blosjes en heel veel buitenspeelplezier.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Sonja de Kruif
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Frederik van Blankenheymstraat 61
3817 AE Amersfoort
088 401 03 02

Openingstijden: 7.00 - 19.00 uur

LRK-nummer: 275324357 - naar register

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Wij bieden opvang aan kinderen vanaf 2 jaar.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding