Terug naar overzicht

BLOS Amersfoort | Locatie 't Haartje (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf 't Haartje!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang 't Haartje in Amersfoort! Ons kinderdagverblijf vind je tussen de wijken Vathorst en Nieuwland en is goed bereikbaar. 

Je kunt rekenen op een veilig, sfeervol en warm ingericht kinderdagverblijf waar baby's zich geborgen voelen en peuters spelenderwijs de wereld kunnen ontdekken. Kinderdagverblijf 't Haartje in Amersfoort biedt dagelijks ruimte aan een horizontale groep van 16 kinderen. Samen met ons naastgelegen kinderdagverblijf Ariane, maken we gebruik van een mooie tuin waar de kinderen met elkaar kunnen spelen en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten.  

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Merel Schweigl-Huigen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf

't Haartje 20
3824 MS Amersfoort
085 002 65 25

Openingstijden: 7.00 - 18.00 uur

LRK-nummer: 223105053 - naar inspectierapport

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding