Terug naar overzicht

BLOS Amersfoort | Locatie Waterkers (BSO)

Welkom bij BSO Waterkers!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Waterkers in Amersfoort! Voorheen waren wij Plekkey. Met ingang van juli 2019 zijn we samen met BLOS verder gegaan. Onze locatie bevindt zich in het schoolgebouw van De Wonderboom.

Op onze locatie hebben wij drie groepen (onderbouw en middenbouw). Wij maken gebruik van verschillende ruimtes die door kleur- en materiaalgebruik fris en veilig zijn. Ook hebben wij de beschikking over een ruime speelzaal en een multifunctionele ruimte. Hier kunnen naar hartenlust diverse activiteiten plaatsvinden. Op ons grote speelplein spelen we in de zandbak, klimmen en klauteren we in de klimtoestellen en spelen we op de houten boomstammen. Op het voetbalveldje doen we gezellig samen een potje voetbal of andere activiteiten.

Als het even kan, gaan we lekker naar buiten met z'n allen. In de omgeving is van alles te doen. We spelen bij de draak, gaan naar het waterpark voor natuurspellen of naar de speeltuin bij Heelkruid. Als we gezellig een cake willen bakken, kopen we de ingrediënten bij de supermarkt om de hoek.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Jolijn Siemes
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Buitenschoolse opvang

Waterkers 1
3824 EH Amersfoort
Amersfoort
030-6047599

Openingstijden: 7.00 - 19.00 uur (ook tijdens vakanties)

 

LRKP-nummer: 139120294 - naar register

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 100 kindplaatsen. Dagelijks starten de kinderen binnen hun eigen basisgroep, daarna worden de verschillende activiteiten ingedeeld en gaan de kinderen aan de slag. Door de verschillende ruimten hebben de kinderen alle bewegingsvrijheid.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding