Terug naar overzicht

BLOS Amersfoort | Locatie Waterkers (BSO)

Welkom bij BSO Waterkers!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Waterkers in Amersfoort! Onze buitenschoolse opvang bevindt zich in het schoolgebouw van De Wonderboom. Je vindt hier ook de peuteropvang van BLOS kinderopvang.

Wij maken gebruik van verschillende ruimtes die door kleur- en materiaalgebruik fris en veilig zijn. Ook hebben wij de beschikking over een ruime speelzaal en een multifunctionele ruimte. Hier kunnen naar hartenlust diverse activiteiten plaatsvinden. Op ons grote speelplein spelen we in de zandbak, klimmen en klauteren we in de klimtoestellen en spelen we op de houten boomstammen. Op het voetbalveldje doen we gezellig samen een potje voetbal of andere activiteiten.

Als het even kan, gaan we lekker naar buiten met z'n allen. In de omgeving is van alles te doen. We spelen bij de draak, gaan naar het waterpark voor natuurspellen of naar de speeltuin bij Heelkruid. Als we gezellig een cake willen bakken, kopen we de ingrediënten bij de supermarkt om de hoek.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Lisanne Remmers
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Waterkers 1
3824 EH Amersfoort
088 401 03 03

Openingstijden: 7.00 - 18.30 uur

LRK-nummer: 139120294 - naar register

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 100 kindplaatsen. Dagelijks starten de kinderen binnen hun eigen basisgroep, daarna worden de verschillende activiteiten ingedeeld en gaan de kinderen aan de slag. Door de verschillende ruimten hebben de kinderen alle bewegingsvrijheid.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding