Terug naar overzicht

BLOS Amsterdam | Locatie Vondelpark (BSO)

Welkom bij BSO Vondelpark!  

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Vondelpark in Amsterdam! 

BSO Vondelpark is dé plek waar kinderen na schooltijd kunnen spelen en ravotten in de natuur. Je vindt onze BSO in een monumentaal pand in het Vondelpark in Amsterdam, waar we omringd worden door de natuur. In hetzelfde pand vind je ook ons kinderdagverblijf speciaal voor peuters van 2 tot 4 jaar. Ideaal voor ouders met kinderen in verschillende leeftijden.

In onze ruime tuin, van maar liefst 500 m², komen zoveel mogelijk natuurlijke elementen terug. De tuin biedt de kinderen veel ruimte om het buitenleven te ontdekken. Ook is er een trampoline. Bij mooi weer vangen we je kind direct buiten op aan de picknicktafel. Eerst even bijkomen van de schooldag met wat drinken en een gezond tussendoortje. Daarna is het tijd voor actie! Op onze BSO staat de natuur elke dag centraal. Spelen in boomhutten, samen broodjes bakken in de natuur, klimmen in de bomen of in de zomer poedelen in het pierenbadje: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

We werken met afwisselende thema’s bomvol uitdagende activiteiten. Onze pedagogisch medewerkers staan bekend om hun ondernemende houding, enthousiasme en betrokkenheid en verrassen de kinderen regelmatig met creatieve activiteiten. Denk aan een film maken, een theaterstuk opvoeren, een sportdag of lekker kliederen tijdens een modderdag. De middagen op de BSO van BLOS vliegen voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Ramona Nimis
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Vondelpark 4
1071 AA Amsterdam
020 - 737 23 47

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens vakanties: 07:30 - 18:30 uur

Tijdens studiedagen: 08:30 - 18:30 uur

LRK-nummer: 128568732 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang in het Vondelpark in Amsterdam beschikt over 39 kindplaatsen verspreid over 2 groepen. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.  

Scholen

Onze buitenschoolse opvang is voor kinderen van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding