Terug naar overzicht

BLOS Apeldoorn | Locatie Groenoordlaan (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Groenoordlaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Groenoordlaan in Apeldoorn! Ons kinderdagverblijf onderscheidt zich als een groen kinderdagverblijf. We willen kinderen vertrouwd maken met de natuur, want buiten zijn is zoveel beter voor kinderen. De natuur ondersteunt allerlei processen bij kinderen zoals nieuwsgierigheid en creativiteit, maar ook de ontwikkeling van geur en gevoel.

Samen ontdekken we wat de natuur te bieden heeft en laten onze fantasie erop los. Een simpele tak staat garant voor uren speelplezier. We kijken naar insecten onder een oude boomschors en snuiven de geur van bloesem op. En beukennootjes in het gras kunnen ook zomaar vissen in een vijver zijn. De dag is geslaagd als de kinderen ’s avonds gelukkig en voldaan als een blok in slaap vallen na een dag vol avontuur.  

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Ros van der Meulen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf

Groenoordlaan 18a
7322 HW Apeldoorn
085 800 21 11

Openingstijden: 7.30 - 18.00 uur

LRK-nummer: 123697463 - naar inspectierapport

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar) 
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding