Terug naar overzicht

BLOS Apeldoorn | Locatie Loolaan (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Loolaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Loolaan in Apeldoorn! Ons kinderdagverblijf wil kinderen vertrouwd maken met de natuur. Ons groene karakter onderscheidt ons van alle andere kinderdagverblijven in Apeldoorn. Bij ons ligt de nadruk op buiten zijn. Buitenspelen is zoveel beter voor kinderen dan binnen blijven. De natuur ondersteunt allerlei processen bij kinderen zoals de ontwikkeling van reuk en gevoel, maar ook nieuwsgierigheid en creativiteit.

Vol enthousiasme laten wij kinderen kennis maken met alles wat de natuur te bieden heeft. Bij ons kunnen kinderen de geur opsnuiven van een pas ontloken sering of ervaren hoe sneeuw aanvoelt. We kijken naar insecten onder een oude boomschors. En een tak uit onze tuin is de ene dag een zwaard maar de andere dag een riem met een hondje eraan. Wanneer je kind gelukkig en voldaan naar huis gaat, na een dag vol ontdekken, en ’s avonds als een blok in slaap valt dan is de dag geslaagd.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Ros van der Meulen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf

Loolaan 32
7315 AC Apeldoorn
085 800 21 10

Openingstijden: 7.30 - 18.00 uur

LRK-nummer: 200433064 - naar inspectierapport

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar) 
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding