Terug naar overzicht

BLOS Arnhem | Locatie Hoflaan (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Hoflaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Hoflaan in Arnhem! Ons kleinschalige, warme en veilige kinderdagverblijf bevindt zich in een van de oudste en meest dynamische wijken van Arnhem. Het historische pand dateert uit het jaar 1900 en de sfeer ademt nog steeds de nostalgie van het oude theater uit.

Op ons kinderdagverblijf op de Hoflaan bieden wij opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De locatie heeft een horizontale groepenindeling verdeelt in een baby- en peutergroep. De ruimtes zijn uniek door meer dan vijf meter hoge plafonds waarbinnen een zee van ruimte is. De kinderen ervaren hoe het is om de ruimte te hebben op een plek waar alles ingericht is op hun behoeften. En als het weer het toelaat gaan we fijn naar buiten.  

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Femke de Boer
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Hoflaan 15
6824 BN Arnhem
026 3554210

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 774078558 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding