Terug naar overzicht

BLOS Arnhem | Locatie Thomas a Kempislaan (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Thomas a Kempislaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Thomas a Kempislaan in Arnhem! Ons kinderdagverblijf heeft een unieke ligging op een heuvel aan de rand van Park Klarenbeek aan een doodlopend pad. Op deze bijzondere locatie weerspiegelt het karakteristieke pand zijn rijke historie als jongerencentrum en popcentrum Jacobiberg. Ook na de verbouwing is het markante uiterlijk van het pand behouden. De binnenruimtes zijn totaal gerenoveerd zodat ze aan de strenge eisen voldoen die gelden voor de kinderopvang.

De inrichting straalt rust, warmte en gezelligheid uit met een knipoog naar de hoogtijdagen van het popcentrum Jacobiberg. De groepsruimtes zijn zo ingedeeld dat kinderen van dezelfde leeftijd zowel met hun groep als individueel worden uitgedaagd. Op de begane grond vind je aparte ruimtes voor baby-, dreumes- en peutergroepen.

Door het hoogteverschil op de heuvel liggen de ruimtes op gelijke hoogte met de tuin waardoor er extra verbinding is met de omringende natuur. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Eva Bults
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Thomas a Kempislaan 15
6822 LR Arnhem
085 800 21 55

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 282642584 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 2 babygroepen (0 tot 1 jaar)
  • 1 horizontale groep (1 tot 2 jaar)
  • 2 horizontale groepen (2 tot 4 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar) 

 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding