Terug naar overzicht

BLOS Baarn | Locatie Eemborg (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Eemborg!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Eemborg in Baarn! 

Ons kinderdagverblijf is gevestigd in gebouwencomplex De Eemborg in een gezellige woonwijk in Baarn en heeft een vrij uitzicht op het grote groene plein. De huiselijk ingerichte groepsruimte, met onder andere een verkleedhoek en een winkeltje, nodigt je kind uit tot spelen en ontdekken. In ons heuse schilderatelier zijn we creatief met kwasten en verf en in de ruime speelhal kan je kind heerlijk ravotten. We vinden het belangrijk dat de kinderen veel bewegen, daarom organiseren we peuterdans, peuteryoga en tuimeljudo.

We gaan iedere dag naar buiten om te spelen en te bewegen. De grote buitenspeelruimte biedt genoeg uitdaging. De baby’s hebben in de binnentuin hun eigen afgeschermde gedeelte waar ze veilig kunnen rondkruipen. Ook brengen we regelmatig een bezoek aan het Hertenkamp of maken we een ommetje in de buurt.

Wanneer jij daar toestemming voor geeft, kan je baby of peuter bij ons buiten slapen in een speciaal buitenbedje. Buiten slapen zorgt ervoor dat je kind een betere weerstand opbouwt. Daarnaast doet je kind tijdens een dutje buiten extra vitamine D op en kan slapen in de natuur heel rustgevend zijn. De speciale buitenbedjes zijn afgesloten waardoor er geen insecten bij de kinderen kunnen.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Tasha den Hartog
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Eemborg 4
3741 ZA Baarn
088 - 202 82 04

Openingstijden: 07:00 tot 18:00 uur (verlengde opvang mogelijk tot 18:30 uur)

LRK-nummer: 453075010 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Op ons kinderdagverblijf hebben we de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding