Terug naar overzicht

BLOS Breukelen | Locatie Heycoplaan 13 (KDV 2-4 jaar)

Welkom bij kinderdagverblijf Heycoplaan 13!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Heycoplaan 13 in Breukelen! Ons kinderdagverblijf is gevestigd in basisschool De Regenboog, net als onze BSO. En in dezelfde straat, op nummer 15, hebben we nog een kinderdagverblijf. Ideaal als je kinderen in verschillende leeftijdscategorieën hebt. De locatie is goed bereikbaar met zowel de fiets als de auto. Je kunt je auto voor de deur parkeren.

Ons kleinschalige kinderdagverblijf is speciaal voor peuters van 2 tot 4 jaar. De royale groepsruimte met huiselijke sfeer is volledig ingericht op de leeftijd van de kinderen en nodigt uit tot spelen, leren en ontdekken. Er zijn verschillende speelhoeken, zoals een bouwhoek, leeshoek en een poppenhoek met keukentje. Onze professionele, vertrouwde pedagogisch medewerkers geven je kind veel individuele aandacht en doen uitdagende activiteiten die erop gericht zijn om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Elke dag doen we leuke en leerzame activiteiten en bereiden we je peuter spelenderwijs voor op de overstap naar de basisschool. Wanneer je kind de basisschoolleeftijd bereikt, stroomt het gemakkelijk door naar onze BSO.

Zodra het kan, gaan we lekker naar buiten. Het grote speelplein met houten speeltoestellen, een zandbak en glijbaan staat garant voor eindeloos veel buitenspeelplezier. Ook maken we graag uitstapjes in de omgeving. Dan spelen we in de speeltuin, wandelen we naar het kanaal om naar de voorbijvarende boten te kijken of gaan we naar de kinderboerderij. Op vrijdag bezoeken we regelmatig de markt.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Mirjam Storm
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Heycoplaan 13
3621 WS Breukelen
088 - 202 83 16

Openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur

Op woensdag is je kind welkom bij kinderdagverblijf Heycoplaan 15

LRK-nummer: 287843270 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Op ons kinderdagverblijf hebben we de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding