Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie C. van Maasdijkstraat 33 (BSO)

Welkom bij BSO C. van Maasdijkstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO C. van Maasdijkstraat in Utrecht! Onze buitenschoolse opvang ligt ten noordwesten van het centrum van Utrecht in de wijk Zuilen en nabij de wijken Ondiep, Pijlsweerd en Overvecht. Naast het pand van de buitenschoolse opvang is ook een BLOS kinderdagverblijf gevestigd.

Onze locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je vindt een bushalte op loopafstand. Ouders ervaren de bereikbaarheid en de gratis parkeervoorzieningen als een groot pluspunt.

Onze buitenschoolse opvang is er voor kinderen van de basisscholen in de wijk Zuilen en de Jules Verne en Rietendakschool in Ondiep. Afhankelijk van de afstand tot de basisschool worden de kinderen lopend of met onze eigen bussen opgehaald.

De ligging nabij het Julianapark biedt de mogelijkheid om regelmatig met de kinderen naar het park te gaan. Naast een veelzijdige inrichting bieden wij ook een totaalpakket van uitdagende activiteiten aan in de categorieën: Muziek, Dans & Theater, Sport & Spel, Kunst & Creatief en Natuur & Techniek. Met het uitgebreide en gevarieerde aanbod van themagerichte activiteiten is er elke dag iets nieuws te beleven. Onze locatie grenst aan het leukste speelplein van Zuilen. Met o.a. een natuurlijke speeltuin, veel speeltoestellen, een schaatsbaan, de Richard Krajicek Playground en een moestuin biedt het allerlei mogelijkheden op het gebied van natuur, sport en ontspanning. Plezier gegarandeerd!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Angela Ohello
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

C. van Maasdijkstraat 33
3555 VM Utrecht
030 205 99 84

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur 

LRK-nummer: 753514539 - naar inspectierapport

Scholen

De buitenschoolse opvang aan de C. van Maasdijkstraat is voor kinderen van de volgende scholen: 

Vakantieopvang

Gaat jouw kind normaal niet naar de BSO, maar zit je in de vakantieperiode wel omhoog? Geen probleem, je kind kan ook alleen tijdens de vakantie komen. Of wil je in de vakantieperiode meer BSO dagen afnemen dan normaal, dan kan dat ook! 

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 138 kindplaatsen. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat hij op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.  

 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding