Terug naar overzicht

BLOS Heemstede | Locatie Overijssellaan 309 (BSO)

Welkom bij BSO Overijssellaan 309!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Overijssellaan 309 in Heemstede! 

Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in de wijk Kennemerduin, midden tussen de woonhuizen. Als het weer het toelaat spelen we lekker buiten op ons speelplein. Daarnaast bieden we een gaaf activiteitenprogramma aan en doen we in de vakanties leuke uitstapjes! Geen dag is hetzelfde op onze buitenschoolse opvang en je kind beleeft iedere dag weer nieuwe avonturen. Je kind kan lekker actief spelen met vriendjes en vriendinnetjes, maar ook rustig een boekje lezen als het moe is na een lange dag op school.

De locatie is goed te bereiken met zowel de fiets, de auto én het openbaar vervoer. Op ditzelfde nummer vind je ook ons kinderdagverblijf. Verderop in de straat, op nummer 197, vind je nog een kinderdagverblijf van ons.

Vraag gerust een rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Yvonne Witt
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Overijssellaan 309
2101 TK Heemstede
023 528 33 90

Openingstijden: 14.30 - 18.30 uur

LRK nummer: 189822077 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 33 kindplaatsen. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat het op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn of haar groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij of zij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.

BLOS extra's

Leuk om te weten is dat de fotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later!

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding