Terug naar overzicht

BLOS Hillegom | Locatie Stationsweg (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Stationsweg!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Stationsweg in Hillegom! Ons kinderdagverblijf ligt centraal in Hillegom en is goed bereikbaar met de auto en fiets. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Op ons kinderdagverblijf in Hillegom hebben we 6 ruime groepsruimtes. Ze zijn anderhalf keer zo groot als de norm. Daardoor hebben de kinderen genoeg ruimte om spelenderwijs op ontdekking te gaan. Daarnaast hebben we een speciale beweegstudio. Hier kunnen de kinderen lekker bewegen, sporten en dansen. Iedere dag bieden we leeftijdsgerichte activiteiten van de VVE-methode Piramide aan, maar we geven de kinderen ook de ruimte om zelf te spelen.

Kinderen met een VE-indicatie van het consultatiebureau bieden we extra ondersteuning. Met speciale activiteiten bereiden we je kind voor op de basisschool. We zingen liedjes, doen spelletjes, knutselen, vertellen verhaaltjes en luisteren naar elkaar. Je kind leert elke dag nieuwe woordjes en kan steeds meer dingen zelf. Ook kinderen zonder indicatie doen hier hun voordeel mee.

Iedere dag spelen we buiten. We beschikken over verschillende buitenspeelruimtes die volledig zijn ingericht op de leeftijd en behoeften van de kinderen. Zo kunnen zowel baby’s, dreumesen als peuters veilig buitenspelen. Tussen de middag genieten we van een versbereide warme maaltijd boordevol vitaminen en mineralen.

We maken ook geregeld uitstapjes in de omgeving. Dan gaan we met onze bolderkar naar het park, spelen we in de speeltuin, maken een ommetje in de wijk of doen we een boodschap in het dorp. Dat zorgt gegarandeerd voor gezonde blosjes op de wangen!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding op ons kinderdagverblijf aan. Je bent van harte welkom!

Ravenna van der Weijden
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Stationsweg 25
2182 BA Hillegom
085 - 800 21 57

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 148134191 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf aan de Stationsweg in Hillegom heeft de volgende groepen:

  • 2 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 2 horizontale groepen (2 tot 4 jaar)
  • 2 verticale groepen (0 tot 4 jaar)

VE-versterking

Op ons kinderdagverblijf bieden we VE-versterking. Dit is een programma voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben bij taal, rekenen, motorische of sociaal-emotionele ontwikkeling en een indicatie hebben van het consultatiebureau voor voorschoolse educatie (VE). Ook kinderen zonder indicatie doen hier hun voordeel mee. Je kind komt bij ons spelen en leert spelenderwijs nieuwe dingen. Zo bereiden we het voor op de overstap naar de basisschool. Heeft je kind een VE-indicatie dan krijgt hij of zij een tutor die hem of haar elke week individueel begeleidt. De tutor begeleidt ook onze pedagogisch medewerkers en jou als ouder. Een belangrijk deel van de kosten wordt door de overheid of de gemeente vergoed. We kunnen je helpen bij het aanvragen van een gemeentevergoeding.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding