Terug naar overzicht

BLOS Hillegom | Locatie Weerlaan IKC Vossepark (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Weerlaan IKC Vossepark

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Weerlaan IKC Vossepark in Hillegom. Onze spiksplinternieuwe buitenschoolse opvang is gevestigd in een prachtig nieuw pand in Hillegom. Hier vind je ook onze buitenschoolse opvang en de basisschool. Ideaal voor ouders met kinderen in verschillende leeftijden. Ons kinderdagverblijf is gemakkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Daarbij komt dat je zo op de N208 zit.

Ons gloednieuwe kinderdagverblijf is met de grootste zorg veilig, sfeervol en warm ingericht. De ruime groepsruimtes zijn voorzien van uitdagend speelgoed en nodigen je kind uit tot ontdekken, leren en ontwikkelen. Onze vaste en vertrouwde pedagogisch medewerkers zorgen voor een fijne sfeer waarin je kind zich veilig en vertrouwd voelt. We kijken naar wat je kind nodig heeft en geven veel individuele aandacht. Met leuke en leerzame activiteiten van de VE-methode Piramide dagen we je kind uit om op ontdekking te gaan en stimuleren we spelenderwijs de ontwikkeling.

Gezonde voeding is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom bieden we dagelijks vers fruit en eten we tussen de middag een versbereide warme maaltijd. Zo krijgt je kind elke dag de benodigde voedingsstoffen binnen. Ook halen we elke dag een frisse neus. Het grote buitenspeelplein biedt genoeg ruimte om heerlijk buiten te spelen. De peuters kunnen rennen, springen en ravotten en kinderen van 0 tot 2 jaar kunnen veilig spelen in de apart ingerichte tuin.

We gaan regelmatig op avontuur in de omgeving. Dan maken we een ommetje door de wijk, brengen we een bezoek aan de hertjes in het Hertenpark of spelen we in de speeltuin. Dat zorgt gegarandeerd voor blije gezichten!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Mike Grossat
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Weerlaan 22
2181 HH Hillegom
085 800 21 54

Openingstijden: 07:30 - 18:30 uur.

LRK-nummer: 149127145 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf heeft de volgende groepen:

  • 2 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 2 horizontale groepen (2 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding