Terug naar overzicht

BLOS Nieuwegein | Locatie Groenling (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Groenling!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Groenling in Nieuwegein! We zijn gevestigd binnen het scholencomplex in de wijk Doorslag. Aangrenzend aan het kinderdagverblijf ligt de buitenschoolse opvang. Heb je een kind op een van de aangrenzende basisscholen, dan is dit voor jou de perfecte locatie. Er zijn directe verbindingen tot hoofdwegen en ook de bus- en tramhalte bevinden zich op loopafstand.

Onze locatie Groenling is een kleinschalige locatie met gezellige en intieme groepsruimtes. Bij de inrichting is rekening gehouden met de behoeften van de allerkleinsten. Er zijn verschillende speelhoeken met uitdagend speelgoed die de verschillende ontwikkelingsgebieden van kinderen stimuleren. Ook het kleur- en materiaalgebruik sluit hierop aan. De locatie beschikt over een aangrenzende buitenruimte waar de kinderen veilig kunnen spelen. Ook maken de kinderen regelmatig een uitstapje naar het nabij gelegen park, de speeltuin en kinderboerderij. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Erica de Vries
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op de locactie van BLOS kinderopvang Groenling in Nieuwegein, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Groenling 7-9
3435 BZ Nieuwegein
030 205 99 72

Openingstijden: 7.15 - 18.30 uur

LRK-nummer: 123320665 - naar register

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 2 verticale groepen (0 tot 4 jaar)

 

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Halve dag opvang tot 15:00 uur

Naast halve dagopvang tot 13:30 uur is op deze locatie ook opvang tot 15:00 uur mogelijk. Een overzicht van alle opvangmogelijkheden is terug te vinden op de tariefkaart

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding