Terug naar overzicht

BLOS Leiden | Locatie Vondellaan (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Vondellaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Vondellaan in Leiden! Je vindt ons kinderdagverblijf in de Lage Mors, op loopafstand van Leiden Centraal Station. In hetzelfde pand is onze BSO gevestigd. Ideaal voor ouders met kinderen in verschillende leeftijden.

Ons kinderdagverblijf is met de grootste zorg veilig en sfeervol ingericht. De ruime groepsruimtes nodigen uit tot ontdekken, leren en ontwikkelen. Er is divers spelmateriaal aanwezig dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. Voor baby’s is er een aparte groep, zodat zij veilig kunnen spelen. In onze speciale beweegstudio met zachte matten doen we leuke beweegactiviteiten, zoals yoga, judo, dans en gym. Zo stimuleren we de motorische ontwikkeling.

Maar ook buiten beleven we veel speelplezier. De jongste kinderen hebben hun eigen buitenspeelruimte. Hier kunnen zij zich vrij bewegen en veilig rondkruipen. Verder is er een speelplein en een natuurlijke speeltuin. Elke dag eten we een versbereide warme maaltijd boordevol vitamines en mineralen. Zo raakt je kind al op jonge leeftijd bekend met bepaalde smaken en structuren.

Wanneer je kind de basisschoolleeftijd bereikt, stroomt het gemakkelijk door naar een van onze buitenschoolse opvanglocaties in Leiden.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Judith Lionarons
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Vondellaan 35B
2332 AA Leiden
088 - 202 81 02

Openingstijden: 07:30 - 18:30 uur

LRK-nummer: 304728962 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Op ons kinderdagverblijf hebben we de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 1 jaar)
  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)
  • 1 verticale groep (1 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding