Terug naar overzicht

BLOS Lisse | Locatie Achterweg (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Achterweg!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Achterweg in Lisse! Voorheen waren wij kinderdagverblijf Kindercampus Joseph, onderdeel van SKOL Kinderopvang. Per 1 maart 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang.

Je vindt ons kinderdagverblijf op een bijzonder mooie plek vlak bij het centrum van Lisse. Hier bieden we opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. We hebben een speciale babygroep, een peutergroep en een verticale groep. Hier leren de kinderen veel van elkaar. De baby’s leren taal door te luisteren en kijken naar de kletsende peuters. De oudere kinderen leren van kleins af aan rekening te houden met jonge baby’s. In hetzelfde pand vind je ook onze buitenschoolse opvang. Samen met de BSO en basisschool Kindercampus Joseph vormen wij een Integraal Kind Centrum. Handig als je kinderen hebt in verschillende leeftijden.

Ons kinderdagverblijf is modern ingericht en heeft ruime binnen- en buitenruimtes. In een oase van rust kan je kind zich spelenderwijs ontwikkelen. Er zijn mooie speelplekken met divers spelmateriaal dat de kinderen uitdaagt in hun spel. Elke dag maken we de wereld een beetje groter. We werken daarnaast nauw samen met de kleuterklas van basisschool Kindercampus Joseph. Samen met hen doen we leuke activiteiten op het kleuterleerplein. Zo raken de peuters alvast gewend aan de kinderen en juf en zorgen we voor een soepele overgang naar de basisschool.

We werken op ons kinderdagverblijf met de Uk & Puk methode: een totaalprogramma voor kinderen van 0 tot 4 jaar met afwisselende thema’s die aansluiten bij hun belevingswereld. Door actief bezig te zijn en lekker te spelen, doen baby’s, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden op en maken ze op een natuurlijke manier een brede ontwikkeling door.

Bewegen en buiten zijn, is belangrijk voor kinderen. Daarom sporten de kinderen dagelijks onder begeleiding van onze eigen sportdocent. Zodra het weer het toelaat, gaan we lekker naar buiten om te spelen en te bewegen. De groepen hebben een eigen buitenspeelruimte direct grenzend aan de groepsruimtes. Hangen aan het klimrek, taartjes bakken in de zandbak of tekeningen maken met stoepkrijt. Samen beleven we iedere dag nieuwe avonturen!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Karin van Loon
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Achterweg 7
2161 GA Lisse
030 604 75 99

Openingstijden: 07:30 - 18:00 uur

LRK-nummer: 222991586 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Op ons kinderdagverblijf hebben we de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

Telefoonnummers groepen

De groepen op ons kinderdagverblijf zijn via onderstaande telefoonnummers te bereiken. 

  • Groep 1/Blauw: 06 - 400 277 41
  • Groep 2/Paars: 06 - 363 255 97
  • Groep 3/Speelschool: 06 - 365 812 46

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding