Terug naar overzicht

BLOS Lisse | Locatie Hannie Schaftlaan (BSO)

Welkom bij BSO Hannie Schaftlaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Hannie Schaftlaan in Lisse! Voorheen waren wij BSO de Torenkamer, onderdeel van SKOL Kinderopvang. Per 1 maart 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang. Je vindt onze buitenschoolse opvang in de kindvriendelijke wijk Vrouwenpolder. In hetzelfde pand hebben we ook een kinderdagverblijf. Ideaal als je kinderen in verschillende leeftijden hebt. De locatie is goed te bereiken met de fiets, de auto en het openbaar vervoer. In de wijk is er volop gelegenheid om je auto te parkeren.

Na schooltijd gaan we samen op avontuur en ontdekt je kind zijn of haar talenten. Eerst eten en drinken we samen iets, maar daarna is het tijd voor actie! We hebben diverse speelhoeken, zoals een atelier, theaterruimte, bouwhoek, huishoek en een loungehoek waar je kind lekker kan ontspannen een boekje kan lezen. De airhockeytafel, voetbaltafel en de Xbox zorgen voor nóg meer plezier. Voor de kinderen van 8 jaar en ouder is er een speciale ruimte. Hier kunnen zij zich terugtrekken, om lekker te relaxen en te chillen.

Buitenspelen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden! We hebben verschillende buitenspeelplekken in de omgeving. Voetballen en tafeltennissen op het schoolplein van Basisschool de Waterval, avonturen beleven op het kabelbaanveldje of gewoon chillen op onze eigen buitenspeelplaats. Niets moet, alles mag! Op een regenachtige dag maken we gebruik van de zaal van muziekvereniging Da Capo, daar kunnen we rennen, dansen en springen.

Ook in de schoolvakanties en op studiedagen is je kind van harte welkom om te komen spelen. We hebben een afwisselend programma met leuke uitstapjes. We bouwen zandkastelen op het strand, ravotten in het bos, brengen een bezoek aan de kinderboerderij of doen uitdagende sportclinics. De middagen op onze BSO vliegen voorbij!

Deze BSO is ook te combineren met één van onze Sport BSO’s in Lisse: Sport BSO Spekkelaan 1 bij FC Lisse of Sport BSO Spekkelaan 2 bij hockeyvereniging Hisalis.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Debbie FaviƩ
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Hannie Schaftlaan 1b
2162 JB Lisse
06 - 131 371 17

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties en studiedagen 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 224979358 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 50 kindplaatsen, verspreid over 3 groepen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

Onze BSO in Lisse is voor kinderen van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding