Terug naar overzicht

BLOS Lisse | Locatie Hannie Schaftlaan (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Hannie Schaftlaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Hannie Schaftlaan in Lisse! Voorheen waren wij SKOL Kinderopvang. Per 1 maart 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang.

Ons kinderdagverblijf ligt in de kindvriendelijke wijk Vrouwenpolder in Lisse. In hetzelfde pand vind je ook onze buitenschoolse opvang. Ideaal als je kinderen in verschillende leeftijden hebt. De locatie is goed te bereiken met zowel de fiets, de auto en het openbaar vervoer. In de wijk is er voldoende parkeergelegenheid.

Op ons kinderdagverblijf hebben we drie groepen. Een speciale babygroep voor de allerkleinsten, een peutergroep en een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Alle groepen hebben hun eigen ruime, huiselijke groepsruimte die stijlvol is ingericht met leuke speelhoeken en spelmaterialen. In de veilige en rustige omgeving van ons kinderdagverblijf kunnen baby’s, dreumesen en peuters op hun eigen tempo de wereld ontdekken. De babygroep is volledig ingericht op baby’s en heeft fijne speel- en slaapplekken.

Peuters bereiden we spelenderwijs voor op de basisschool. Dit doen we met de Uk & Puk methode: een totaalprogramma voor kinderen van 0 tot 4 jaar met afwisselende thema’s die aansluiten bij hun belevingswereld. Door actief bezig te zijn en lekker te spelen, leren de kinderen elke dag iets nieuws en maken zij op een natuurlijke manier een brede ontwikkeling door. Op de verticale groep leren de kinderen veel van en met elkaar. Baby’s leren taal door te kijken naar de peuters en te luisteren naar wat zij vertellen. Peuters leren rekening te houden met jonge baby’s.

Bewegen en buiten zijn vinden we belangrijk. Daarom krijgen kinderen vanaf 2 jaar onder begeleiding van onze eigen sportdocent dagelijks sportles. En wanneer het even kan, gaan we lekker naar buiten. De groepen hebben allemaal een eigen buitenspeelruimte, die direct aan de groep grenst. Er is een glijbaan, zandbak en divers spelmateriaal waarmee de kinderen zich prima kunnen vermaken.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Debbie FaviƩ
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Hannie Schaftlaan 1b
2162 JB Lisse
0252 - 411 208

Openingstijden: 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 913192533 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Op ons kinderdagverblijf hebben we de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding