Terug naar overzicht

BLOS Lisse | Locatie Nassaupark (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Nassaupark!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Nassaupark in Lisse! Voorheen waren wij SKOL Kinderopvang. Per 1 maart 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang. De locatie is goed te bereiken met zowel de fiets, de auto en het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Je vindt ons kinderdagverblijf in Brede School Nassaupark, net als onze BSO. Doordat ons kinderdagverblijf, de basisschool en onze buitenschoolse opvang zich in één pand bevinden, zorgen we ervoor dat kinderen tussen de 0 en 12 jaar zich breder kunnen ontwikkelen. We werken nauw met elkaar samen aan een doorlopende leerlijn. Op ons kinderdagverblijf vangen we kinderen op in verschillende groepen. We hebben babygroepen, peutergroepen en een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

In de veilige en vertrouwde omgeving van ons kinderdagverblijf geven we je kind alle ruimte om op eigen tempo de wereld te ontdekken. Alle groepen hebben een eigen groepsruimte die ingericht is naar de leeftijd van de kinderen. Zo zijn er voor de baby’s aparte speel- en slaapplekken. We bereiden de kinderen spelenderwijs voor op de basisschool. Dit doen we met behulp van de Uk & Puk methode: een totaalprogramma voor kinderen van 0 tot 4 jaar met afwisselende, leerzame thema’s. Met behulp van het speelkameraadje Puk leren we je kind meer over taal en het dagelijkse leven.

Bewegen en buitenspelen draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Peuters vanaf 2 jaar bewegen daarom iedere dag onder begeleiding van onze eigen sportdocent. En wanneer het weer het toelaat, gaan we lekker naar buiten. Alle groepen hebben een eigen buitenspeelruimte die direct aan de groep grenst. Daarnaast hebben we een mooi speelterrein met een fietsparcours, speelhuisje, speelheuvels en een moestuin. Bij BLOS kinderopvang is elke dag een avontuur!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Marloes Verschuren
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Nassaupark 82
2161 KL Lisse
0252 418 277

m.verschuren@blos.nl

Openingstijden: 07:30 tot 18:00 uur

LRK-nummer: 531827811 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Op ons kinderdagverblijf in Lisse hebben we de volgende groepen:

  • 3 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 2 horizontale groepen (2 tot 4 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

Telefoonnummers groepen

De groepen op ons kinderdagverblijf zijn via onderstaande telefoonnummers te bereiken. 

  • Groep 1 (Mint): 06 109 946 36
  • Groep 2 (Speelschool): 06 109 946 33
  • Groep 3 (Speelschool Lila): 06 109 946 22
  • Groep 4 (Terra): 06 109 946 26
  • Groep 5 (Groen): 06 109 946 16
  • Groep 6 (Oranje): 06 109 946 11

 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding