Terug naar overzicht

BLOS Lisse | Locatie Spekkelaan 2 hockeyvereniging Hisalis (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO Spekkelaan 2 hockeyvereniging Hisalis!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS Sport BSO Spekkelaan 2 bij hockeyvereniging Hisalis in Lisse! Voorheen waren wij BSO Sport Stars Hisalis, onderdeel van SKOL Kinderopvang. Per 1 maart 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang.

Is jouw kind dol op sporten en bewegen? Dan is onze sportieve buitenschoolse opvang écht iets voor hem of haar! Onze Sport BSO is gevestigd in het clubgebouw van hockeyvereniging Hisalis. De locatie is goed te bereiken met zowel de fiets als de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid. Op het naastgelegen terrein van FC Lisse vind je onze andere Sport BSO.

We hebben genoeg ruimte om te spelen en te sporten. Onze grote eigen BSO-ruimte, met uitzicht op de hockeyvelden en atletiekbaan, beschikt over diverse speelhoeken, zoals een bouwhoek en een knutselhoek. Maar ook tafeltennissen, tafelvoetballen of een potje schaken behoort tot de mogelijkheden. En voor kinderen die even rustig huiswerk willen maken of een boek willen lezen is er een chillhoek.

Het liefst gaan we lekker naar buiten. Hier doen we uiteenlopende activiteiten, zoals hockeyen, tennissen, rennen en touwtrekken. Elke maand staat in het teken van een andere sport. Zo komt je kind erachter wat hij of zij écht leuk vindt. Ons team van sportieve pedagogisch medewerkers inspireren en motiveren je kind om zijn of haar talenten te ontdekken. Ook maken we af en toe een uitstapje in de omgeving. Zandkastelen bouwen op het strand, ravotten in het bos of een bezoek aan de kinderboerderij. De middagen op onze BSO vliegen voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Jojanneke Rengefors
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Spekkelaan 2
2161 GH Lisse
06 - 129 972 24

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties en studiedagen 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 227522588 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 44 kindplaatsen, verspreid over 2 groepen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een vaste groepsleiding. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment gaan we naar buiten of de sportzaal in, om daar sportieve activiteiten te doen. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding