Terug naar overzicht

BLOS Nieuwegein | Locatie Prins Clausstraat (KDV)

Welkom bij de Prins Clausstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Prins Clausstraat in Nieuwegein! Ons kinderdagverblijf vind je in het voormalige schoolgebouw voor schipperskinderen, in de karakteristieke wijk Vreeswijk.

Het ruime, monumentale pand ligt prachtig tussen de bomen, nabij het oude centrum. De twee lichte en hoge groepsruimtes, evenals de natuurlijke tuin van 150 vierkante meter kijken uit op de boten die varen over de Vaartse Rijn. De grote hal en de royaal opgezette groepsruimtes zorgen voor veel speelruimte voor jouw kind. Door de hoge plafonds en de grote ramen komt er veel natuurlijk licht naar binnen.

Regelmatig maken we gezellige uitstapjes naar de markt of de buurtsuper waar we dan samen met de kinderen zoeken naar de beste bakingrediënten. En bij lekker weer in het voorjaar en de zomerperiode trekken we eropuit voor een lekkere picknick.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Erica de Vries
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf

Prins Clausstraat 40
3433 EP Nieuwegein
030 636 83 42

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 139653764 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

BLOS extra's

Leuk om te weten is dat de fotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later!

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding