Terug naar overzicht

BLOS Noordwijkerhout | Locatie Pilarenlaan (KDV 2-4 jaar)

Welkom bij kinderdagverblijf Pilarenlaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Pilarenlaan in Noordwijkerhout! Voorheen waren wij speelschool de Victor, onderdeel van SKOL Kinderopvang. Per 1 maart 2022 zijn we samengegaan met BLOS kinderopvang. Je vindt ons kinderdagverblijf in het gebouw van de Brede School St. Victor. Hier vind je ook de buitenschoolse opvang van BLOS kinderopvang. Ideaal als je kinderen in verschillende leeftijden hebt. De locatie is goed te bereiken met zowel de fiets en de auto. We hebben voldoende parkeergelegenheid.

Ons kinderdagverblijf is er speciaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Hier bereiden we je kind spelenderwijs voor op de overstap naar de basisschool. We hebben een fijne groepsruimte die volledig is ingericht op nieuwsgierige peuters. Zo kunnen ze veilig op ontdekking. De ruimte is stijlvol ingericht en heeft veel ramen, wat zorgt voor een gezonde dosis dagelijks daglicht.

Bewegen en buiten zijn, is belangrijk voor kinderen. Daarom sporten de kinderen dagelijks onder begeleiding van onze eigen sportdocent. Grenzend aan de groep hebben we een eigen buitenruimte. Zodra het weer het toelaat zijn we hier te vinden. Verstoppen in het speelhuisje, taartjes bakken op de rand van de zandbak of mooie tekeningen maken met stoepkrijt. Aan alles is gedacht! Maar we gaan ook graag op stap in de omgeving. Dan maken we een wandeling naar het winkelcentrum of spelen we in de speeltuin. Dat zorgt gegarandeerd voor blije gezichten!

Op een leuke en leerzame manier bereiden we je kind voor op de overstap naar de basisschool. Dit doen we met behulp van de Uk & Puk methode. Deze methode bestaat uit verschillende thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van peuters. Elk thema bestaat uit leuke en leerzame activiteiten, waarvan je kind iedere dag iets nieuws leert. Ook werken we nauw samen met basisschool St. Victor. Zo leren de kinderen alvast de kleuters, juffen en meesters kennen. En wanneer je kind de basisschoolleeftijd bereikt, stroomt het gemakkelijk door naar onze buitenschoolse opvang.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Raoul van Leeuwen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Pilarenlaan 33
2211 LH Noordwijkerhout
06 - 131 456 26

Openingstijden: 07:30 tot 18:00 uur

LRK-nummer: 834117940 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Op ons kinderdagverblijf hebben we de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding