Terug naar overzicht

BLOS Nootdorp | Locatie 's-Gravenweg (KDV 2-4 jaar)

Welkom bij kinderdagverblijf ‘s-Gravenweg!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf ’s-Gravenweg in Nootdorp! Ons kinderdagverblijf bevindt zich in het dependance gebouw van basisschool De Waterwilg en basisschool De Winde. In het midden van het gebouw hebben we een eigen ingang. We bieden in hetzelfde gebouw ook buitenschoolse opvang. Handig als je kinderen in verschillende leeftijden hebt.

Op ons kinderdagverblijf hebben we één peutergroep waar we kinderen van 2 tot 4 jaar opvangen en spelenderwijs voorbereiden op de overstap naar de kleuterklas. Door actief bezig te zijn en lekker te spelen, doet je peuter nieuwe vaardigheden op en maakt het op een natuurlijke manier een brede ontwikkeling door. Elke dag leert je kind bij ons iets nieuws. Denk bijvoorbeeld aan sociale vaardigheden, omgaan met andere kinderen en het sluiten van vriendschappen. Maar ook taalvaardigheden, zoals het vergroten van de woordenschat. Verder doen we activiteiten die gericht zijn op bewegen, muziek, kunstzinnige expressie, koken en natuur.

Op onze peutergroep geven we je kind zoveel mogelijk de ruimte om dingen zelfstandig te doen en te ontdekken. Door je kind zijn of haar boterham zelf te laten smeren en zelf de jas of schoenen aan te doen, stimuleren we de zelfredzaamheid. Oudere peuters bieden we uitdagende opdrachten en activiteiten die zijn gericht op verschillende ontwikkelingsgebieden.

We beschikken over een fijne ruime binnenruimte waar we een breed aanbod aan activiteiten bieden. De ruimte nodigt je kind uit om te ontdekken, te onderzoeken én te experimenteren. We hebben mooi spelmateriaal dat de kinderen uitdaagt in hun spel. Op het afgeschermde schoolplein kunnen de kinderen in alle veiligheid rustig buitenspelen. Ook mogen we gebruikmaken van het schoolplein van het hoofdgebouw. Buitenspeelmogelijkheden genoeg!

Wanneer het weer het toelaat, gaan we op avontuur in de omgeving. We brengen een bezoekje aan De Balij of een andere groene omgeving. Ook maken we regelmatig een uitstapje naar het dorp, de bibliotheek of een winkel.

Marjo Broekman
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

's-Gravenweg 5
2631 PM Nootdorp
015 202 3125

Openingstijden: 8:00 tot 19:00 uur

LRK-nummer: 176652206 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf in Nootdorp heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding