Terug naar overzicht

BLOS Sassenheim | Locatie St. Antoniuslaan (speelschool VVE 2-4 jaar)

Welkom bij speelschool (VVE) Sint Antoniuslaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Sint Antoniuslaan 13! Onze Speelschool vind je in kindcentrum Het Sterrenwerk en is er voor kinderen vanaf 2 jaar. De locatie ligt in een rustige wijk op loopafstand van Park Rusthoff en het centrum van Sassenheim. Wij zijn goed bereikbaar met de fiets, de auto én het openbaar vervoer. Naast ons vind je ons kinderdagverblijf Sint Antoniuslaan 11

Op onze Speelschool in Sassenheim komt je kind een aantal dagdelen in de week spelend leren. Voor- en Vroegschoolse eductie (VVE), natuurbeleving en bewegen gaan hand in hand. We zingen liedjes, doen spelletjes en knutselen samen. We doen we veel aan taal en lezen we vaak voor. Je kind leert elke dag nieuwe woordjes en kan steeds meer dingen zelf. De jas ophangen, het speelgoed opruimen of met andere kinderen spelen.

Onze speelschool heeft een ruime buitenspeelplek en een mooie beleeftuin met allerlei kruiden, groentes en (pluk)bloemen. De kinderen kunnen via stapstenen door de beleeftuin lopen en zelf al het moois ontdekken. We beschikken over een peuterglijbaan, een zandbak en een wilgenhut om je lekker in te verstoppen. Uitdagend spelen is een thema waar we veel aandacht aan besteden.

Iedere dag spelen we buiten en wanneer de kindaantallen het toelaten gaan we op pad naar Park Rusthoff in Sassenheim. We lopen naar de markt of gaan op bezoek bij de kinderboerderij. We leren de kinderen spelenderwijs over de natuur en (kriebel)beestjes.

We werken met het Voorschoolse Educatie (VE) programma Peuterpraat. Dit is een gecertificeerd programma en richt zich op de brede ontwikkeling van peuters. Onze pedagogisch medewerkers werken hiermee gericht aan de ontwikkeling van peuters en eventuele ontwikkelingsachterstanden. Peuterpraat bestaat uit 13 thema’s. Bij elk thema hoort een ontdekkist met materialen waar de kinderen mee mogen spelen.

Ouders die niet werken, kunnen gebruikmaken van gesubsidieerde plekken van de gemeente, maar ook werkende ouders kunnen gebruik maken van onze diensten. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Marijke Rodenburg
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Peuteropvang

Sint Antoniuslaan 13
2171 EL Sassenheim
06 281 840 47

Openingstijden: 8.30 - 12.30 uur

Tijdens schoolvakanties zijn wij gesloten

LRK-nummer: 239417343 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding