Terug naar overzicht

BLOS Sassenheim | Locatie St. Antoniuslaan (speelschool VVE 2-4 jaar)

Welkom bij speelschool (VVE) Sint Antoniuslaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Sint Antoniuslaan 13! Onze Speelschool vind je in kindcentrum Het Sterrenwerk en is er voor kinderen vanaf 2 jaar. De locatie ligt in een rustige wijk op loopafstand van Park Rusthoff en het centrum van Sassenheim. Wij zijn goed bereikbaar met de fiets, de auto én het openbaar vervoer. Naast ons vind je ons kinderdagverblijf Sint Antoniuslaan 11

Op onze Speelschool in Sassenheim komt je kind een aantal dagdelen in de week spelend leren. Voor- en Vroegschoolse eductie (VVE), natuurbeleving en bewegen gaan hand in hand. We zingen liedjes, doen spelletjes en knutselen samen. We doen we veel aan taal en lezen we vaak voor. Je kind leert elke dag nieuwe woordjes en kan steeds meer dingen zelf. De jas ophangen, het speelgoed opruimen of met andere kinderen spelen.

En we spelen ook lekker buiten, je kind kan daar rennen, fietsen en klimmen. Uitdagend spelen is een thema waar we veel aandacht aan besteden. We hebben een Pikler klimrek en een slackline waarmee kinderen hun grenzen verkennen. En onze beweegcoach zorgt regelmatig voor uitdagende activiteiten, zoals een parcours of valtraining.

Regelmatig zoeken we mooie natuurschatten in Park Rusthoff in Sassenheim of bezoeken we de kinderboerderij. In het park lopen we het Kabouterpad en leren kinderen van alles over de natuur en (kriebel)beestjes. Twee keer per jaar organiseren we een maand lang een natuurproject, deze staan in het teken van dieren, planten of afval & recycling.

We werken met het Voorschoolse Educatie (VE) programma Peuterpraat. Dit is een gecertificeerd programma en richt zich op de brede ontwikkeling van peuters. Onze pedagogisch medewerkers werken hiermee gericht aan de ontwikkeling van peuters en eventuele ontwikkelingsachterstanden. Peuterpraat bestaat uit 13 thema’s. Bij elk thema hoort een ontdekkist met materialen waar de kinderen mee mogen spelen.

Ouders die niet werken, kunnen gebruikmaken van gesubsidieerde plekken van de gemeente, maar ook werkende ouders kunnen gebruik maken van onze diensten. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Marijke Rodenburg
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Bereken je (netto) kosten

Adres

Peuteropvang

Sint Antoniuslaan 13
2171 EL Sassenheim
06 281 840 47

Openingstijden: 8.30 - 12.30 uur

Tijdens schoolvakanties zijn wij gesloten

LRK-nummer: 239417343 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding