Terug naar overzicht

BLOS Den Haag | Locatie Madurolaan (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO Madurolaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS Sport buitenschoolse opvang Madurolaan in Den Haag! Voorheen waren wij BSO Hakuna Matata. Met ingang van juni 2021 zijn we samen met BLOS verdergegaan.

Onze Sport BSO vind je in basisschool de Christoffel aan de Madurolaan nabij winkelcentrum Ypenburg in Den Haag. In de woonwijk is voldoende gratis parkeergelegenheid. We maken gebruik van de gemeenschappelijke ruimte waar tijdens schooltijd de technieklessen plaatsvinden. Op onze locatie hebben we drie buitenspeelpleinen en een speellokaal. Zo kunnen we, ongeacht het weer, de hele middag samen spelen en sporten. We bieden een uitgebreid sportprogramma met leuke en leerzame activiteiten. Na het sporten krijgen de kinderen de ruimte om vrij te spelen of huiswerk te maken.

We gaan ook regelmatig op avontuur in de omgeving. Op loopafstand van onze locatie ligt een speeltuin met o.a. een gaaf klimtoestel en glijbaan. En we maken uitstapjes naar de kinderboerderij. Op onze Sport BSO is geen dag hetzelfde!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Manon Rozema
Locatiecoördinator

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Madurolaan 25
2496 RH Den Haag
06 435 611 86

Openingstijden: na schooltijd tot 18.30 uur 

Tijdens vakanties: vanaf 7.30 uur

LRK-nummer: 224682313 - naar register

 

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 40 kindplaatsen verspreid over 3 groepen. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Onze Sport BSO kenmerkt zich door het sportieve activiteitenaanbod. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind. Op woensdag en vrijdag en tijdens schoolvakanties voegen wij, zolang de kindaantallen dit toelaten, onze groep samen met die van BSO Laan van Kans.

Scholen

Onze Sport BSO aan de Madurolaan is voor kinderen van de volgende scholen:

Ruilbeleid

Tot en met 31 december 2021 heeft deze locatie een afwijkend ruilbeleid. Lees hier het ruilbeleid.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding