Terug naar overzicht

BLOS Den Haag | Locatie Madurolaan (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO Madurolaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS Sport buitenschoolse opvang Madurolaan in Den Haag! 

Onze Sport BSO vind je in basisschool de Christoffel aan de Madurolaan nabij winkelcentrum Ypenburg in Den Haag. In de woonwijk is voldoende gratis parkeergelegenheid. We maken gebruik van de gemeenschappelijke ruimte waar tijdens schooltijd de technieklessen plaatsvinden. Op onze locatie hebben we drie buitenspeelpleinen en een speellokaal. Zo kunnen we, ongeacht het weer, de hele middag samen spelen en sporten. We bieden een uitgebreid sportprogramma met leuke en leerzame activiteiten. Na het sporten krijgen de kinderen de ruimte om vrij te spelen of huiswerk te maken.

We gaan ook regelmatig op avontuur in de omgeving. Op loopafstand van onze locatie ligt een speeltuin met o.a. een gaaf klimtoestel en glijbaan. En we maken uitstapjes naar de kinderboerderij. Op onze Sport BSO is geen dag hetzelfde!

Op deze locatie bieden wij ook tussenschoolse opvang aan voor kinderen van basisschool De Christoffel. Aanmelden kan via de school. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Manja van Otterloo
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Madurolaan 25
2496 RH Den Haag
06 281 838 89

Openingstijden: na schooltijd tot 18.30 uur 

Tijdens vakanties: vanaf 7.30 uur

LRK-nummer: 224682313 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Onze buitenschoolse opvang beschikt over 40 kindplaatsen verspreid over 2 groepen. Om de kinderen houvast te bieden heeft elke groep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Onze Sport BSO kenmerkt zich door het sportieve activiteitenaanbod. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind. Op woensdag en vrijdag en tijdens schoolvakanties voegen wij, zolang de kindaantallen dit toelaten, onze groep samen met die van BSO Laan van Kans.

Scholen

Onze Sport BSO aan de Madurolaan is voor kinderen van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding