Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Alendorperplaats (Sport BSO Fletiomare)

Welkom bij Sport BSO Alendorperplaats!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Sport BSO Alendorperplaats in Utrecht! Wij zijn gevestigd in het mooie, grote clubhuis van hockeyvereniging MHC Fletiomare in het hart van Leidsche Rijn. Voor veel ouders is de locatie ook bekend als Brood en Spelen. Sinds 2018 zijn wij onderdeel van BLOS kinderopvang. Het Máximapark is vanuit de locatie goed bereikbaar en wij zijn daar dan ook vaak te vinden met de kinderen!

Wij maken gebruik van de kunstgrasvelden en sporthal De Paperclip en werken intensief samen met de hockeyvereniging. Op deze manier leren de kinderen kennismaken met allemaal verschillende sporten. Elke zes weken is er een blok met nieuwe activiteiten gericht op (top)sport en spel. Denk hierbij aan voetbal, hockey, honkbal, dans, taekwondo en sportclinics. Daarnaast bieden we in onze binnenruimtes creatieve activiteiten aan. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Ferdaouss Douhou
Locatiecoördinator

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan op onze BLOS locatie Alendorperplaats in Utrecht. Kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Buitenschoolse opvang

Alendorperplaats 1
3451 GZ De Meern
06 360 435 52

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 952732828 - naar register

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang Fletiomare beschikt over 50 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsleiding. Fletiomare kenmerkt zich door persoonlijke aandacht voor de kinderen en het gevarieerde sportactiviteitenprogramma. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment kan jouw kind kiezen aan welke activiteit hij wil deelnemen. De groepsleiding vormt het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind. 

Scholen

Deze BLOS Sport BSO is voor kinderen van de volgende scholen:

Vakantieopvang

Gaat jouw kind normaal niet naar de BSO, maar zit je in de vakantieperiode wel omhoog? Geen probleem, je kind kan ook alleen tijdens de vakantie komen. Of wil je in de vakantieperiode meer BSO dagen afnemen dan normaal, dan kan dat ook! 

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes à zeven weken De Kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding