Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Alendorperplaats MHC Fletiomare (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO Alendorperplaats!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Sport BSO Alendorperplaats in Utrecht! Wij zijn gevestigd in het mooie, grote clubhuis van hockeyvereniging MHC Fletiomare in het hart van Leidsche Rijn. Je kunt je auto gemakkelijk parkeren op de grote parkeerplaats. Loop vervolgens het terrein op en ga direct naar rechts. Daar vind je onze ingang.

Op MHC Fletiomare maken we gebruik van de kunstgrasvelden van de hockeyverening. Op onze buitenschoolse opvang maakt je kind kennis met veel verschillende soorten sport en spel. We werken met blokken en wisselen regelmatig af met nieuwe activiteiten gericht op (top)sport en spel. Denk hierbij aan voetbal, hockey, honkbal, dans, taekwondo en sportclinics. In onze binnenruimtes vinden ook creatieve activiteiten plaats waaraan je kind kan deelnemen als het daar eens de voorkeur aangeeft. En wanneer het regent, zal dat de pret niet drukken, want dan maken we gebruik van sporthal De Paperclip. Het Máximapark is vanuit de locatie goed bereikbaar en ook daar zijn we dan ook vaak te vinden met de kinderen. Je ziet het, op onze gezellige en sportieve naschoolse opvang hoeft je kind zich geen dag te vervelen. De middagen vliegen voorbij!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Kimberley van Deudekom
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Alendorperplaats 1
3454 NJ De Meern
06 403 295 82

Openingstijden: 14.00 - 18.30 uur

LRK-nummer: 952732828 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang Fletiomare beschikt over 50 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsleiding. Fletiomare kenmerkt zich door persoonlijke aandacht voor de kinderen en het gevarieerde sportactiviteitenprogramma. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment kan jouw kind kiezen aan welke activiteit hij wil deelnemen. De groepsleiding vormt het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind. 

Scholen

Deze BLOS Sport BSO is voor kinderen van de volgende scholen:

Vakantieopvang

Gaat jouw kind normaal niet naar de BSO, maar zit je in de vakantieperiode wel omhoog? Geen probleem, je kind kan ook alleen tijdens de vakantie komen. Of wil je in de vakantieperiode meer BSO dagen afnemen dan normaal, dan kan dat ook! 

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding