Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Biltstraat (KDV)

Welkom bij de Biltstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Biltstraat in Utrecht! Ons kinderdagverblijf vind je in het prachtige oude postkantoor in de wijk Wittevrouwen.

Onze locatie beschikt over vier mooie groepsruimtes waar jouw kind alle ruimte krijgt om zich in zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen. De ruimtes zijn warm en vertrouwd ingericht, waardoor je je meteen thuis voelt. Daar draagt onze ruime en avontuurlijke tuin ook nog eens aan bij. Deze biedt veel uitdaging voor jouw kind om zelf te ontdekken. Er is een waterstroom, een separaat babydeel, een wilgenhut, een verkeersplein en een mooie zandbak. De peutergroep heeft authentieke balken en elementen waardoor de ruimte knus en huiselijk aanvoelt.

Aangrenzend aan de tuin is een hofje met speeltoestellen. Ook daar beleven we veel speelplezier. Daarnaast maken we graag uitstapjes naar het Griftpark en de speeltuin De Torteltuin.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Jaclynn de Leeuw
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Biltstraat 162
3572 BN Utrecht
030 274 52 95

Openingstijden: 7:30 - 18:30 uur

LRK-nummer: 128779512 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 2 horizontale groepen (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (1 tot 4 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

BLOS extra's

Leuk om te weten is dat de fotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later!

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding