Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie J.P. Coenstraat (KDV)

Welkom bij de J.P. Coenstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang J.P. Coenstraat in Utrecht! Ons kinderdagverblijf vind je in een oud postkantoor in de wijk Lombok.

Onze huiselijke en kleinschalige kinderopvang voelt warm en vertrouwd aan en is zeer rustig gelegen aan het Molenpark. Je vindt ons daar dan ook regelmatig voor leuke buitenactiviteiten of een fijne wandeling. De kleine kinderboerderij in het park slaan we dan zeker niet over. Ook bezoeken we graag speeltuin Bankaplein waar de kinderen veel speelplezier beleven.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Bo Hogeweg
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

J.P. Coenstraat 3
3531 EK Utrecht
030 302 01 02

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 627478505 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 verticale groep (1 tot 4 jaar)

BLOS extra's

Leuk om te weten is dat de fotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later!

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding