Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Laan van Chartroise 174 (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Laan van Chartroise 174!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Laan van Chartroise 174. In dezelfde straat vind je ons andere kinderdagverblijf. Beide liggen ze ten noorden van het centrum van Utrecht tussen de wijken Overvecht, Ondiep en Zuilen. De locaties zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Ons knusse en huiselijke kinderdagverblijf is gevestigd in een monumentaal pand en heeft mooie openslaande deuren, wat zorgt voor veel natuurlijk licht. Omdat ons kinderdagverblijf een kleinschalig karakter heeft, kent iedereen elkaar. Je kind krijg veel individuele aandacht van onze pedagogisch medewerkers, maar we geven je kind ook alle ruimte om zelfstandig de wereld te ontdekken. 

Vanuit de groepsruimtes hebben we uitzicht op het weelderige groen. Wat deze locatie zo uniek maakt is de grote aangelegde tuin, het Hof van Chartreuse. Een geweldig stukje natuur midden in de stad. Het vormt een ecologische plek die is ingericht als een supermarkt voor dieren en eveneens geweldig en leerzaam is voor de kinderen.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Mieke Nederhof
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf

Laan van Chartroise 174
3552 EZ Utrecht
085 112 40 27

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 207933777 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

Ons kinderdagverblijf heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding