Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Potgieterstraat (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Potgieterstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Potgieterstraat in Utrecht. Ons spiksplinternieuwe kinderdagverblijf bevindt zich in de populaire wijk Nieuw Engeland, ten westen van de stad Utrecht. Openbaar vervoer verbindingen en de uitvalswegen zijn heel goed bereikbaar.

De vele ramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval en een prachtig uitzicht op de achtertuin. Extra dakramen dragen daar aan bij. Met verschillende speelhoeken is er voor elk kind wat wils. Maar ook de omgeving biedt veel speelplezier. De gezellige wijk Lombok met speeltuinen en parkjes ligt op loopafstand. Een omgeving waar je ons veel met de kinderen zult vinden. 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Mieke Nederhof
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf

Potgieterstraat 37
3532 VP Utrecht
085 112 40 28

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 293661844 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding