Terug naar overzicht

BLOS Utrecht | Locatie Maliebaan (KDV)

Welkom bij de Maliebaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Maliebaan in Utrecht! Ons kinderdagverblijf vind je net buiten de mooie singels van Utrecht in een prachtig pand op de lommerrijke Maliebaan.

Onze avontuurlijke tuin van ruim 360 vierkante meter biedt veel uitdaging voor jouw kind. De tuin is natuurlijk ingericht en je vindt er onder andere een waterstroom, een separaat babydeel, een speelhuisje, een zandbak en voetbalveldje.

Onze centraal gelegen locatie ligt vlakbij de gezellige winkelstraat De Nachtegaallaan en het Griftpark. De ligging biedt ontzettend veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes. En met het Spoorwegmuseum op loopafstand hebben we een mooie aanleiding voor een wandeling!

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Loes Bonekamp
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Maliebaan 66
3581 CT Utrecht
030 307 54 62

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 131114189 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

Deze locatie heeft de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

BLOS extra's

Leuk om te weten is dat de fotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later!

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding