Terug naar overzicht

BLOS Voorschoten | Locatie Burgemeester de Koolplantsoen (BSO)

Welkom bij BSO Burg. De Koolplantsoen!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS buitenschoolse opvang Burg. De Koolplantsoen! We zijn goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer én de auto. Je vindt voldoende parkeergelegenheid rondom onze locatie.

In Voorschoten zijn er twee buitenschoolse opvanglocaties van BLOS, waarvan BSO Burg. De Koolplantsoen (in Noord Hofland) de hoofdlocatie is. Je vindt hier ook ons kinderdagverblijf wat ideaal is voor ouders met kinderen met verschillende leeftijden.

Onze buitenschoolse opvang biedt activiteiten en workshops die zijn afgestemd op de leeftijd en wensen van de kinderen. Onze knusse locatie heeft een grote ruimte waar kinderen kunnen spelen, lezen of knutselen. We hebben een ruime keuken voor leuke kookactiviteiten én een grote speelweide waar je lekker kan ravotten! Onze moestuinbak met o.a. aardbeien, tomaten, komkommer en paprika zorgt voor ‘groene vingers’. En tijdens schoolvakanties is er natuurlijk een gezellig en gevarieerd vakantieprogramma, bomvol leuke thema’s, activiteiten, workshops en uitstapjes.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Marijke Klaverveld
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk in de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Burgemeester de Koolplantsoen 19
2253 KD Voorschoten
071 576 18 76

Openingstijden: ma t/m vr na schooltijd tot 18.30 uur

Vakanties: ma t/m vrij 8.00 - 18.30 uur

LRK-nummer: 250832549 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 25 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat hij op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.  

Scholen

De buitenschoolse opvang aan de Burg. de Koolplantsoen is voor kinderen van de volgende scholen: 

 

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Gesloten tussen kerst en oud en nieuw

Van maandag 27 december tot en met vrijdag 31 december 2021 zijn wij gesloten.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding