Terug naar overzicht

BLOS Wijk Bij Duurstede | Locatie Gansfortstraat (BSO)

Welkom bij BSO Gansfortstraat!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Gansfortstraat in Wijk bij Duurstede! Op dezelfde locatie vind je ook ons kinderdagverblijf in Wijk bij Duurstede, handig als je kinderen hebt in verschillende leeftijdscategoriën. Op 750 meter afstand van onze locatie, in het clubhuis van hockeyvereniging Dorsteti, vind je onze Sport BSO.

Na school beleeft je kind bij ons avonturen, maar kan het ook ontspannen. Op onze kleinschalige buitenschoolse opvang doen we leuke activiteiten die aansluiten bij de interesse en ontwikkeling van je kind. In de vakanties organiseren we grotere activiteiten waar we ons meerdere dagen mee vermaken. We werken met een opendeuren beleid. Dat betekent dat de kinderen in verschillende ruimtes met elkaar kunnen spelen. Er is een spelletjesruimte, knutselruimte en bouwruimte, maar ook een leeshoek waar je kind lekker op de bank kan liggen of een boek kan lezen.

We gaan er ook regelmatig op uit. Dan bezoeken we een van de speeltuinen in de buurt of gaan we naar het grote grasveld. Met de BLOS bus gaan we af en toe naar verder gelegen speeltuinen of de heide. Er is genoeg te doen! De middag vliegen voorbij.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Daisy van Maurik
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Gansfortstraat 50
3961 CR Wijk bij Duurstede
0343 575 698

Openingstijden: 14.30 - 19.00 uur
Op woensdag zijn wij open vanaf 12.15 uur

LRK-nummer: 227803632 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 25 kindplaatsen. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat hij op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.

Scholen

De buitenschoolse opvang aan de Gansfortstraat is voor kinderen van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding