Veelgestelde vragen

Waar kan ik het pedagogisch werkplan van mijn opvanglocatie vinden?

Elke locatie beschikt over een oudermap. In de oudermap vind je alle belangrijke informatie over de locatie, waaronder het pedagogisch werkplan. Veel informatie die beschreven staat in het pedagogisch werkplan vind je ook terug op onze website.

Hoe weet ik welke groepsleiding op welke dag werkzaam is?

Op het centrale informatiebord of naast de groepsruimte vind je een overzicht van de werkdagen van de vaste groepsleiding. Het overzicht betreft het standaard werkrooster behoudens vakantie, verlof en ziekte.

Waar vind ik informatie over de oudercommissie van mijn locatie?

Op het centrale informatiebord en in de oudermap vind je informatie over de oudercommissie van je locatie. Hier vind je ook een overzicht van de leden van de oudercommissie, de notulen van de vergaderingen en de contactgegevens. Indien je vragen hebt of lid wilt worden van de oudercommissie, kun je terecht bij de locatiemanager. 

Waar vind ik het inspectierapport van mijn locatie?

Elke locatie wordt jaarlijks geïnspecteerd door de GGD. Tijdens de inspectie wordt beoordeeld of de locatie voldoet aan de gestelde eisen vanuit de Wet kinderopvang. Na afloop van de inspectie wordt een rapport opgemaakt. Alle inspectierapporten worden landelijk gepubliceerd via de website www.landelijkregisterkinderopvang.nl. Tevens staat er op elke locatiepagina op de website een link naar de website waar je het rapport van die locatie kunt vinden. 

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding