Terug naar overzicht

BLOS Amersfoort | Locatie De Bonte Koe (BSO)

Welkom bij BSO De Bonte Koe!

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO De Bonte Koe in Amersfoort! Voorheen waren we Plekkey. Met ingang van juli 2019 zijn we samen met BLOS verder gegaan. Onze locatie bevindt zich in het schoolgebouw van De Wonderboom.

Op onze locatie hebben wij twee bovenbouwgroepen. We hebben beschikking over een ruime speelzaal en een multifunctionele ruimte. Hier kunnen naar hartenlust verschillende activiteiten plaatsvinden. Iedere dag is er een ruim aanbod aan (vrijwillige) activiteiten. Van sport tot creatief en van proefjes tot koken! Op ons grote speelplein is alle ruimte om te voetballen of andere activiteiten te doen.

Als het even kan, gaan we samen lekker naar buiten. In de omgeving is van alles te doen! We spelen bij de draak, gaan naar het waterpark voor natuurspellen of naar de speeltuin bij Heelkruid.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Lisanne Remmers
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Buitenschoolse opvang

De Bonte Koe 1
3824 XM Amersfoort
088 401 03 03

Openingstijden: 7.00 - 19.00 uur

LRK-nummer: 498115598 - naar register

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken De Kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 60 kindplaatsen. Dagelijks starten de kinderen binnen hun eigen basisgroep, daarna worden de verschillende activiteiten ingedeeld en gaan de kinderen aan de slag. Door de verschillende ruimten hebben de kinderen alle bewegingsvrijheid.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding