Terug naar overzicht

BLOS Amersfoort | Locatie De Bonte Koe (BSO)

Welkom bij BSO De Bonte Koe!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO De Bonte Koe in Amersfoort! Onze buitenschoolse opvang locatie bevindt zich in het schoolgebouw van De Wonderboom.

Op onze BSO hebben wij twee bovenbouwgroepen. We beschikken over een ruime speelzaal en een multifunctionele ruimte. Hier kunnen naar hartenlust verschillende activiteiten plaatsvinden. Iedere dag is er een ruim aanbod aan (vrijwillige) activiteiten. Van sport tot creatieve activiteiten en van proefjes tot koken! Op ons grote speelplein is er alle ruimte om bijvoorbeeld met elkaar een balspel te spelen of gewoon lekker te ravotten.

Als het even kan, gaan we samen naar buiten. In de omgeving is van alles te doen! We spelen bij de draak, gaan naar het waterpark voor natuurspellen of naar de speeltuin bij Heelkruid.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Lisanne Remmers
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

De Bonte Koe 1
3824 XM Amersfoort
088 401 03 03

Openingstijden: 7.00 - 18.30 uur

LRK-nummer: 498115598 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 60 kindplaatsen. Dagelijks starten de kinderen binnen hun eigen basisgroep, daarna worden de verschillende activiteiten ingedeeld en gaan de kinderen aan de slag. Door de verschillende ruimten hebben de kinderen alle bewegingsvrijheid.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding