Terug naar overzicht

BLOS Amersfoort | Locatie Van Effenlaan (BSO)

Welkom bij BSO Van Effenlaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Van Effenlaan in Amersfoort! Voorheen waren wij Plekkey. Met ingang van juli 2019 zijn we samen met BLOS verder gegaan. Onze locatie is gevestigd in het mooie, oude pand van basisschool de Bolster. Je vindt hier ook de peuteropvang van BLOS.

Op onze locatie hebben wij vier groepen (onderbouw en middenbouw). Wij maken gebruik van de gehele schoolvleugel, inclusief een ruime speelzaal. Daarnaast beschikken we over een keuken waar leuke keukenactiviteiten plaatsvinden. Tot slot bieden wij een ruim aanbod aan van creatieve workshops.

De omgeving biedt veel mogelijkheden voor leuke activiteiten. In het bos, achter de watertoren, is bij de totempaal een natuurspeelplaats met houten stellages ingericht waar de kinderen naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren of hutten in kunnen bouwen. Bij de supermarkt om de hoek halen wij met de kinderen ingrediënten voor een overheerlijke, zelf te bakken cake.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Rianne Boersen
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

We bieden verschillende pakketten aan, kijk op de tarievenkaart welk pakket het beste bij jouw situatie past. 

Adres

Buitenschoolse opvang

Van Effenlaan 10
3818 RL Amersfoort
088 401 03 01

Openingstijden: 7.00 - tot 19.00 uur

LRK-nummer: 21757250 - naar register

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken De Kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 140 kindplaatsen. Dagelijks starten de kinderen binnen hun eigen basisgroep, daarna worden de verschillende activiteiten ingedeeld en gaan de kinderen aan de slag. Door de verschillende ruimten hebben de kinderen alle bewegingsvrijheid.

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding