Terug naar overzicht

BLOS Apeldoorn | Locatie Staringlaan (BSO)

Welkom bij buitenschoolse opvang Staringlaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Staringlaan in Apeldoorn! Je vindt onze buitenschoolse opvang in basisschool PCBO de Korenaar in Apeldoorn. Onze BSO is er voor kinderen van 7 jaar en ouder.

Na school is het tijd voor speelplezier. Er is veel ruimte voor leuke activiteiten met leeftijdsgenootjes. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld poolen, tafeltennissen en gamen. Ook is er ruimte om rustig huiswerk te maken. Door een nauwe samenwerking met onze andere BSO locatie Tesselschadelaan, kunnen de kinderen zelf kiezen bij welke activiteit ze ’s middags aansluiten. Onze sportdocent biedt dagelijks een gevarieerd programma met sportieve activiteiten als touwzwaaien en trampoline springen.

We maken we gebruik van het ruime speelplein van de basisschool. Inclusief kunstgras voetbalveld en tafeltennistafels. En dierenliefhebbers kunnen lekker knuffelen met de konijnen en cavia’s die rondlopen in de tuin. Ook trekken we er met de kinderen op uit, want in de omgeving van onze buitenschoolse opvang is er genoeg te doen! Regelmatig bouwen we hutten in het bos, verzorgen we de paarden, maken een huifkartocht, jumpen we bij Streetjump of bezoeken we de Apenheul.

Vraag gerust ons magazine aan voor meer informatie of laat je persoonlijk door ons rondleiden. Je bent van harte welkom!

Mandy Oud
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Staringlaan 53
7314 LN Apeldoorn
085 732 63 91

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur (ook tijdens vakanties)

VSO: Locatie Tesselschadelaan 7.30 - 8.30 uur

LRK-nummer: 282263159 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 24 kindplaatsen en is geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar. De groepsleiding is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.  

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Scholen

De buitenschoolse opvang aan de Staringlaan is voor kinderen van de volgende scholen: 

 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding