Terug naar overzicht

BLOS Apeldoorn | Locatie Tesselschadelaan (BSO)

Welkom bij buitenschoolse opvang Tesselschadelaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang locatie Tesselschadelaan in Apeldoorn! Onze BSO vind je in de wijk Sprengenbos en is goed bereikbaar met de fiets en de auto. En we hebben genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Op de Tesselschadelaan tref je ook ons kinderdagverblijf aan. Dat is ideaal voor ouders met kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. 

Onze naschoolse opvang heeft een huiselijke sfeer. Kinderen kunnen hier na schooltijd spelen en ontspannen in een van de vele kamers: creatieve-ruimte, huiskamer, speelkamer, computerkamer, speelhal (met glijbaan en ballenbak), lounge ruimte of buiten in het Bon Bini Dorp, de moestuin of buitenspeelplaats. Er is voor ieder wat wils!

Ook in de omgeving van de Tesselschadelaan is er genoeg te doen. We gaan regelmatig picknicken of voetballen in het park. Grotere uitstapjes maken wij naar de binnenspeeltuin of musea. Tijdens de vakanties bieden wij hele dagopvang aan en staan er altijd leuke activiteiten op het programma zoals een huifkartocht bij de Kronkel, levend stratego, een bezoek aan de ijsboerderij of midgetgolf.

Bij ons op de BSO is geen dag hetzelfde en de (mid)dagen vliegen dan ook voorbij!

Vraag gerust ons magazine aan voor meer informatie of laat je persoonlijk door ons rondleiden. Je bent van harte welkom!

Mandy Oud
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Tesselschadelaan 2
7314 LL Apeldoorn
085 732 62 80

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur (ook tijdens vakanties)

VSO: 7.30 - 8.30 uur

LRK-nummer: 397828962 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 80 kindplaatsen en werkt met een vaste groepsindeling. Om de kinderen houvast te bieden heeft iedere basisgroep een herkenbare kleur en een vaste groepsleiding. Voor jouw kind betekent het werken met vaste basisgroepen dat hij op aangewezen momenten gezamenlijk met zijn groep eet en drinkt. Tijdens de opvang is jouw kind verder vrij om te kiezen waar en met wie hij wil spelen. De groepsleiding van de basisgroep is voor jou als ouder het vaste aanspreekpunt.  

BLOS extra’s

Leuk om te weten is dat de kinderfotograaf één keer per jaar langskomt om een professionele foto te maken van jouw kind, leuk voor later! Ook komt de kinderkapper om de zes weken langs, hartstikke handig!

Scholen

De buitenschoolse opvang aan de Tesselschadelaan is voor kinderen van de volgende scholen: 

 

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding