Terug naar overzicht

BLOS Arnhem | Locatie Thomas a Kempislaan (BSO)

Welkom bij BSO Thomas a Kempislaan!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Thomas a Kempislaan in Arnhem! Omgeven door bomen, naast Park Klarenbeek, is er geen betere buitenspeelplek voor je kind dan onze BSO. Na een drukke schooldag of tijdens vakanties verwelkomen we je kind op deze unieke plek, midden in het groen. De binnenruimtes zijn sfeervol, gezellig en uitdagend en ademen de glorietijden uit van het bekende popcentrum Jacobiberg. Op de BSO worden de kinderen uitgenodigd om deel te nemen aan diverse workshops en indooractiviteiten. We hebben goed nagedacht over de inrichting zodat elk kind zich thuisvoelt en uitgedaagd wordt in zijn of haar ontwikkeling.

We hebben voldoende parkeergelegenheid voor het brengen en ophalen van de kinderen. Hartstikke handig toch?

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Eva Bults
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

 

Adres

Buitenschoolse opvang

Thomas a Kempislaan 15
6822 LR Arnhem
085 800 21 55

Openingstijden: 7.30 - 18.30 uur

LRK-nummer: 291012814 - naar inspectierapport

Kinderkapper

Is het hoog tijd dat je kind naar de kapper gaat? Op deze locatie komt om de zes weken de kinderkapper langs. Tegen een aantrekkelijk tarief kan jouw kind worden geknipt tijdens de opvang. 

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is voor kinderen van de volgende scholen:

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding