Terug naar overzicht

BLOS Baarn | Locatie Bedrijfsweg (KDV)

Welkom bij kinderdagverblijf Bedrijfsweg!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderdagverblijf Bedrijfsweg in Baarn! 

Midden in het bos, op het terrein van Amerpoort naast Groeneveld, vind je ons kinderdagverblijf. We hebben royale groepsruimtes die uitnodigen tot spelen en ontdekken. De sfeer is warm, huiselijk en gezellig. In ons atelier kan je kind zijn creatieve talent ontdekken. Lekker bewegen, dansen en spelen doen we in onze ruime speelhal. Het gehele terrein is afgesloten en er rijden bijna geen auto’s. Dat zorgt voor een veilig gevoel.

Onze pedagogisch medewerkers zijn opgeleid om te werken met de VVE-methode Piramide. Hiermee stimuleren we spelenderwijs de taal-, sociaal-emotionele-, cognitieve- en motorische ontwikkeling van de kinderen. Zo dagen we je kind uit om iedere dag het beste in zichzelf naar boven te halen en bereiden voor op een soepele overstap naar de basisschool.

De ruime buitenspeelruimte biedt volop buitenspeelplezier. De peuters hebben buiten hun eigen plekje waar ze kunnen spelen en bewegen. We maken daarnaast regelmatig een gezellig uitstapje. De kinderboerderij, de speeltuin en het bos zijn vlakbij, dus er is altijd iets te beleven!

Wanneer jij daar toestemming voor geeft, kan je baby of peuter bij ons buiten slapen in een speciaal buitenbedje. Buiten slapen zorgt ervoor dat je kind een betere weerstand opbouwt. Daarnaast doet je kind tijdens een dutje buiten extra vitamine D op en kan slapen in de natuur heel rustgevend zijn. De speciale buitenbedjes zijn afgesloten waardoor er geen insecten bij de kinderen kunnen.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Tasha den Hartog
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Kinderdagverblijf
Peuteropvang

Bedrijfsweg 1
3744 PJ Baarn
088 - 202 82 00

Openingstijden: 07:00 tot 18:00 uur 

Verlengde opvang mogelijk tot 18:30 uur

LRK-nummer: 159792010 - naar inspectierapport

Groepsindeling

Op ons kinderdagverblijf hebben we de volgende groepen:

  • 1 horizontale groep (0 tot 2 jaar)
  • 1 horizontale groep (2 tot 4 jaar)
  • 1 verticale groep (0 tot 4 jaar)

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding