Terug naar overzicht

BLOS Baarn | Locatie De Geerenweg (Sport BSO)

Welkom bij Sport BSO De Geerenweg!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS Sport BSO De Geerenweg in Baarn! 

Is jouw kind gek op sporten en bewegen? Dan is onze Sport BSO echt iets voor hem of haar! Onze buitenschoolse opvang ligt op het terrein van VV Eemboys in Baarn, waar we gebruik mogen maken van de sportvelden. Hier kan je kind na schooltijd deelnemen aan uiteenlopende sportactiviteiten en kennismaken met nieuwe sporten. We bieden activiteiten en sportclinics die passen bij de leeftijd van je kind, zoals atletiek, hockey, ugby, lacrosse, schermen, zwemmen, basketbal, tafeltennis, handbal, weerbaarheidstraining, capoeira, klimmen of gewoon lekker een balletje trappen. Plezier hebben en nieuwe ervaringen opdoen staan centraal.

Het liefst sporten en bewegen we zoveel mogelijk buiten. Maar bij slecht weer kunnen we uitwijken naar de zaal binnen. We werken samen met diverse sportverenigingen in Baarn en Sportcentrum De Trits.

In Baarn hebben we meerdere BSO’s. Het is mogelijk om opvang op verschillende locaties te combineren. Zo leert je kind andere kinderen kennen en kan het deelnemen aan uiteenlopende activiteiten. Ook is het mogelijk om zwemles te volgen tijdens de buitenschoolse opvang.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Wendy Beem
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

De Geerenweg 6
3741 RS Baarn
088 - 202 82 05

Openingstijden: na schooltijd tot 18.30 uur 

Tijdens schoolvakanties en studiedagen is je kind welkom bij BSO Maatkampweg of BSO Margrietstraat

LRK-nummer: 637826802 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 30 kindplaatsen. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding