Terug naar overzicht

BLOS Baarn | Locatie Maatkampweg De Kleine Stad (BSO)

Welkom bij BSO Maatkampweg De Kleine Stad!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Maatkampweg De Kleine Stad in Baarn! Onze BSO ligt centraal in Baarn. In hetzelfde pand hebben we ook een kinderdagverblijf. Handig als je kinderen in verschillende leeftijden hebt. De locatie is goed bereikbaar per fiets en met de auto en je kunt je auto voor de deur parkeren.

Na schooltijd kan je kind op onze BSO samen met andere kinderen toffe activiteiten doen. Zo hebben we een schilderatelier waar je zoon of dochter dan schilderen en een timmeratelier waar het onder begeleiding kan knutselen, zagen en timmeren. Voor de kinderen die dol zijn op toneelspelen hebben we een circus- en theaterruimte met verkleedkleren. Hier kunnen ze dansen, playbacken en lekker gek doen. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren je kind zijn of haar talenten te ontdekken.

Ook buiten is er veel te beleven. We hebben verschillende buitenruimtes waar de kinderen na hun schooldag goed hun energie kwijtkunnen. Lekker samen spelen, rennen, glijden of voetballen. Er zijn klimtoestellen, een uitkijktoren met glijbaan, een moestuin en zelfs ontdektuinen. De middagen op de BSO van BLOS vliegen voorbij!

Je kind kan tijdens de buitenschoolse opvang zwemles volgen. Samen met vriendjes en vriendinnetjes van de BSO, onder begeleiding van gediplomeerde zweminstructeurs, leert je kind zwemmen bij zwembad De Trits. Dat scheelt jou weer tijd en zo kun je op je vrije dag iets anders met je kind ondernemen. Ideaal, toch?

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Wendy Beem
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Maatkampweg 20
3742 XM Baarn
088 - 202 82 06

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur 

LRK-nummer: 202834414 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over maximaal 140 kindplaatsen. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding