Terug naar overzicht

BLOS Baarn | Locatie Margrietstraat De Uitkijck (BSO)

Welkom bij BSO Margrietstraat De Uitkijck!

Namens het team heet ik je van harte welkom bij BLOS BSO Margrietstraat De Uitkijck in Baarn! Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in basisschool De Uitkijck. In hetzelfde pand vind je onze peuteropvang. Handig als je kinderen in verschillende leeftijden hebt. De locatie is goed bereikbaar per fiets en met de auto en je kunt je auto voor de deur parkeren.

Na schooltijd is je kind van harte welkom om bij ons te spelen een mee te doen aan uiteenlopende activiteiten die passen bij zijn of haar leeftijd. Onze groep heeft een eigen ruime, huiselijk ingerichte groepsruimte. Maar buiten de vertrouwde groepsruimte is nog meer te beleven! Zo hebben we een podium, atelier, speellokaal en een grote keuken waar we zelf koken en bakken. Je kind bepaalt zelf wat het tijdens de buitenschoolse opvang doet.

Natuurlijk zijn we ook veel buiten. Er is een groot speelveld met mogelijkheden voor voetbal, basketbal en tafeltennis. De middagen op de BSO van BLOS vliegen voorbij!

Je kind kan tijdens de buitenschoolse opvang zwemles volgen. Samen met andere kinderen van de BSO, onder begeleiding van gediplomeerde zweminstructeurs, leert je kind zwemmen bij zwembad De Trits. Dat scheelt jou weer tijd en zo kun je op je vrije dag iets anders met je kind ondernemen. Ideaal, toch?

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Wendy Beem
Locatiemanager

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken en meld je aan voor een vrijblijvende rondleiding. Of meld je kind gelijk aan via het inschrijfformulier.

Rondleiding Inschrijven

Tarieven

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Met onze rekentool maak je gemakkelijk een berekening.

Bereken je (netto) kosten

Adres

Buitenschoolse opvang

Margrietstraat 2
3742 RC Baarn
088 - 202 82 42

Openingstijden: na schooltijd tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties en studiedagen van 07:30 tot 18:30 uur

LRK-nummer: 693012328 - naar inspectierapport

Groepsindeling

De buitenschoolse opvang beschikt op deze locatie over 22 kindplaatsen. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment mag je kind kiezen aan welke activiteit hij of zij deelneemt. De groepsleiding is het vaste aanspreekpunt voor jou en je kind.

Scholen

Deze buitenschoolse opvang locatie is uitsluitend voor kinderen van basisschool De Uitkijck.

Werken bij BLOS kinderopvang

Wil je werken op deze locatie? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina om te zien of er een vacature openstaat. Je kunt ook een mail sturen naar sollicitatie@blos.nl

Je kind aanmelden bij BLOS?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BLOS vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding